fbqOho, näyttelijäkomistus Lauri Tilkanen seikkaili Helsingin keskustassa seksinuken kanssa! | Seiska
Uutiset
26.04.2017 07:16
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen
Lauri Tilkanen
Oho, näyttelijäkomistus Lauri Tilkanen seikkaili Helsingin keskustassa seksinuken kanssa!
Uutiset
26.04.2017 07:16
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen

Näyttelijä Lauri Tilkanen on yksi Elisa Viihteen Pää edellä -komediasarjan tähdistä. Hänen lisäkseen sarjaa tähdittävät muun muassa Kai Vaine, Ylermi Rajamaa ja Kalle Lamberg. Vierailevina tähtinä nähdään Anu Sinisalo ja Shirly Karvinen.

- Meillä oli järjettömän hauskaa kuvauksissa. Olemme tunteneet Kallen kanssa 17 vuotta, joten hänen kanssaan oli todella mukava tehdä töitä, Lauri Tilkanen kertoi Seiskalle sarjan pressitilaisuudessa.

Pää edellä -sarja kertoo kolmesta jätkästä, jolla on liikaa aikaa. Kun Laurilla on vapaata, hän valmistautuu jo seuraavaan projektiin.

- En ole työnarkomaani, mutta tykkään tehdä töitä. Kun on enemmän vapaa-aikaa, harrastan urheilua, mihin ei jää aikaa työrupeamien aikana. Olen pelannut viime syksystä lähtien jääkiekkoa Zoomin riveissä.

Veli on Sveitsin mestari

Jääkiekon pelaaminen on Laurilla verissä, sillä hänen veljensä voitti huhtikuun alussa Sveitsin mestaruuden Kari Jalosen ja Ville Peltosen kanssa.

- Veljeni on osa valmennustiimiä. Jääkiekko on ollut suuressa roolissa meidän veljesten elämää, Lauri paljastaa.

Tällä hetkellä Lauri ei ehdi makaamaan laakereillaan, sillä töitä on mukavasti tarjolla. Hänellä on rooli jääkiekon maailmanmestaruudesta kertovassa 95-elokuvassa, jonka kuvaukset alkavat tänään.

- Toki välillä on ollut pidempiä taukoja. Olin seitsemän kuukautta työttömänä, mutta se on normaalia freelancerin työssä ja tauot tekevät hyvää. Tällä hetkellä olen kesän kiinni kuvauksissa ja syksyn Turun kaupunginteatterissa Janne Reinikaisen ohjauksessa. Aiempina vuosina kesäni ovat olleet vapaita.

Perhe-elämä kunnossa

Lauri kertoo, ettei joutunut  Pää edellä -sarjan kuvauksia varten opettelemaan erityistaitoja. Hän joutui kuitenkin kuvauksissa häkellyttäviin tilanteisiin.

- Seisoin kaupungilla muun muassa seksinuken kanssa. Ohikulkijat katsoivat pitkään, eivätkä tajunneet, että kuvasimme tv-sarjaa. Ihmisten katseista huomasi aika nopeasti, että huumorimme toimii. Pyörin nuken kanssa ympäri Helsinkiä.

Näyttelijänuran alussa Lauri sai harteilleen seksisymbolin leiman. Hän sai riesaksi asti vastailla kysymyksiin liittyen ulkonäköönsä.

- Se ei ollut minulle mitenkään iso asia. Teen näyttelijänä hyvin erilaisia rooleja. Kai se (leima) liittyi johonkin sen hetkiseen rooliini.

Perhe-elämästään Lauri vaikenee kuin muuri. Hän on naimisissa näyttelijä Pamela Tolan kanssa. Pariskunta pyörittää kolmilapsista uusioperhettä.

- Kaikki on hyvin, Lauri toteaa.