Katso kuva!
Rosanna Kulju

Oho mikä kaara, Rosanna Kulju - maksaa uutena jopa 90 000 euroa!

07.06.2019 17:30

Nykyisin Miss Helsinki -kisoja luotsaava, somevaikuttajana tunnettu Rosanna Kulju, 27, on ollut tunnetusti kova tekemään töitä. 

Lue myös: Hunks-komistuksesta eronnut missikaunotar Rosanna Kulju yllättää: Haluaisin itselleni eräjorman!

Kaunotar palkitsi itsensä kovasta työn teosta uudella menopelillä. Rosanna julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän poseeraa hulppean Ranger Roverin edessä koiransa kanssa. 

- Sanoin 2v sitten Land Roverin keikalla, että sitten, kun oon menestynyt ja mulla menee hyvin niin ajan kyllä Rangea. Siinä se nyt olisi se mun uusi kulta, Rosanna kirjoittaa kuvaan. 

- Auto ei ole menestyksen mittari, mutta se on mulle itselleni iso juttu ja jollain tavalla tulos kaikesta kovasta duunista mitä oon tehnyt. Minä itse olen luonut tämän tilanteen joka sallii tämmösiä asioita kuten mun unelma-auton. On mageeta olla itsenäinen nainen, hän jatkaa kirjoituksessaan. 

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Kallista lystiä

Nettiauto.com -sivustolla on myynnissä useita kyseisen Range Rover Evoque -mallin autoja.

Halvimmillaan kyseisen mallin saa sivustolta 42 9000 eurolla, joka on vuosiamallia 2015. 

Kallein kyseisen mallin auto on puolestaan täysin pakasta vedetty, vuoden 2020 mallia oleva hybridiauto nahkasisustuksineen ja lasikattoineen. Tämän lystin hinta on 89 491 euroa.  

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!