fbq
Uutiset
26.06.2020 11:16
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Band records
Suvi Pitkänen
Oho, kohukaunotar Suvi Pitkänen debytoi artistina: mutta uudella kappaleella laulaa ihan joku muu kuin Suvi - kuuntele!
Uutiset
26.06.2020 11:16
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Band records

Tosi-tv-ohjelmista tunnetuksi tullut nykyinen kauneusalan yrittäjä ja dj Suvi Pitkänen yllättää. Perjantaina viihdemediat saivat sähköpostitiedotteen, jonka mukaan Suvi Pitkänen on julkaissut debyyttisinglensä taiteilijanimellä Suvi B.

Tiedotteen mukaan First Time -nimisen kappaleen tuotanto ja taustat ovat Pitkäsen käsialaa, mutta Suvia ei kuulla kappaleen lauluosuuksissa. Laulusta, sanoituksesta ja melodiasta vastaavat laulaja Jaanika Leino, taiteilijanimeltään Janely, sekä dj-tuottaja Perttu Kurttila ja norjalainen Laila Samuels.

Suvi Pitkänen pyrkii nyt tekemään uraa musiikin parissa.
Suvi Pitkänen pyrkii nyt tekemään uraa musiikin parissa.

Lue myös: Virkavalta paikalle! Kohukaunotar Suvi Pitkänen simahti baariin – kuvat!

First Time on tiedotteen mukaan Pitkäsen ensimmäinen tuotos italialaisen Bang Records -levy-yhtiön kanssa tehdystä kolmen julkaisun levytyssopimuksesta. Seuraavat kaksi singleä ovat luvassa loppuvuoden ja ensi vuoden aikana.

– Olen tehnyt jo usean vuoden ajan DJ-keikkoja ja tutustunut samalla lukuisiin alan ammattilaisiin. Italialaisen levy-yhtiön sopimuksen sain Tom & Hills -kaksikkoon kuuluvan Samuel Hillsin kautta. He olivat jo tehneet samalle yhtiölle aiemmin omia julkaisujaan, Pitkänen kertoo tiedotteessa.

Kuuntele kappale alta tai tästä linkistä!

Suvi aikoo jatkossa jättää kauneusalan työnsä vähemmälle ja keskittyä musiikkiuraan.

– Kun lapset olivat pieniä, tein muutaman vuoden ajan tietoisesti vain muutamia DJ-keikkoja. Samaan aikaan oma kauneusalan yritykseni sitoi minua runsaasti, eikä aikaa riittänyt paljoa musiikille. Kaipasin kuitenkin keikkoja ja musiikkia ja samalla aloin ymmärtää, että se on lopulta syvin kutsumuksen, Pitkänen kertoo.

Lue myös: Kohukaunotar Suvi Pitkänen hyppää yrittäjästä opiskelijaksi – ”Halusin ottaa välivuoden elämästäni!”

Tältä First Time -singlen kansi näyttää.
Tältä First Time -singlen kansi näyttää.

Pitkänen alkoi opiskella musiikin tuotantoa itsenäisesti kaksi vuotta sitten.

Jukka Kuuri-Riutta on mentorini ja auttaa ja ohjaa minua tuotantoasioissa. Yhteistyömme on ollut hedelmällistä ja paljolti hänen ansiostaan tein jo viime vuonna Sanan Tunne-biisistä ensimmäisen julkaistun remixini. Ja nyt oli luvassa levysopimus, Pitkänen sanoo tiedotteessa.

Suvi Pitkänen

Suvin kappaleessa laulava Janely on tuttu Suomen X Factor -kisasta vuodelta 2010 ja sen jälkeen hän on julkaissut lukuisia lauluja sekä suomeksi että englanniksi. Janelyn Work Me Right -kappale soi tiedotteen mukaan radioissa tällä hetkellä yli 50 maassa.

Janely laulaa Suvi Pitkäsen debyyttisinglellä.
Janely laulaa Suvi Pitkäsen debyyttisinglellä.


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »