fbqOho! Takavuosien suosikkilaulaja suunnitteli Janni Hussin ja Joel Harkimon kodin sisustuksen – ”Milla onnistui erittäin hyvin!” | Seiska
Joel Harkimo ja Milla Alftan

Oho! Takavuosien suosikkilaulaja suunnitteli Janni Hussin ja Joel Harkimon kodin sisustuksen – ”Milla onnistui erittäin hyvin!”

Uutiset | 03.09.2019 17:32

Joel Harkimo ja fitnesskaunotar Janni Hussi muuttivat äskettäin yhteiseen uuteen kotiin.

Helsingin Etu-Töölössä sijaitseva asunto on Joelin mukaan täydellinen.

– Se on lähellä kaikkea, ei tarvitse edes julkisia käyttää. Asunto on meille ihan helmi, Atlantin yli -ohjelmaa tähdittävä Joel sanoo.

Seiskan tietojen mukaan Joel ja Janni maksoivat 102,5 neliön huoneistosta 905 000 euroa. Neljän huoneen ja keittiön huoneiston neliöhinnaksi tuli yli 8 800 euroa.

Lue lisää: Kuvat! Tässä on Joel Harkimon ja Janni Hussin lähes miljoonan maksanut lemmenpesä!

Asunnossa on oma sauna sekä parveke, jolta aukeaa kauniit merinäköalat yli Hietaniemen hautausmaan. Talo on erittäin moderni, sillä se valmistui vasta pari vuotta sitten.

Avoliitosta huolimatta kihloja ei kuitenkaan ole vielä suunnitteilla.

– Katsotaan, vastahan tässä yhteen muutettiin, Joel nauraa. 

Lue lisää: Joel Harkimo avoimena: Tällaista on kotiarki Janni Hussin kanssa Etu-Töölön ökyasunnossa – ”Tykkään hirveästi kokkaamisesta!”

"Milla onnistui erittäin hyvin"

Tuore avopari luotti sisustuksessa ammattilaisen apuun.

– Sisustussuunnittelija Milla Alftan auttoi meitä siinä. Ohjeenamme Millalle oli, että asunto olisi kodikas eikä liian kliininen.

– Siinä Milla onnistui erittäin hyvin, kotimme on nyt meidän molempien näköinen, Joel kertoo.

Lue lisää: Tältä näyttää Janni Hussin ja Joel Harkimon 905 000 euron lemmenpesän sisällä! Janni julkaisi kuvan ja hehkuttaa avoliittoa - "Koko kalusto kiertoon!"

Milla Alftan tunnetaan Suomessa paitsi sisustussuunnittelijana, myös laulajana, sillä hän oli The 3some -yhtyeen keulakuva 90-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa. Yhtye saavutti jonkin verran mediahuomiota etenkin viime vuosituhannen lopulla.

Milla Alftan on nähty myös tv-ohjelmissa sisustussuunnittelijan roolissa.
Milla Alftan on nähty myös tv-ohjelmissa sisustussuunnittelijan roolissa.

Lue myös: Paljastavat kuvat: Janni Hussi huristeli ökymaasturillaan huolettomasti Helsingissä: silmittömästi päin punaisia - väisteli ruuhkia bussikaistoilla!

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!