fbq
Uutiset
27.03.2019 08:39
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Matti Matikainen
Marja Hintikka pelkää piikkejä ja täyteaineita.
Juontajakaunotar Marja Hintikka kauneusoperaatioista: Pelkään piikkejä ja täyteaineita!
Uutiset
27.03.2019 08:39
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Matti Matikainen

Juontaja Marja Hintikka avautui hiljattain Instagramissa ulkonäköön kohdistuneesta arvostelusta.

– En pysty kuvittelemaan kauneusoperaatioita itselleni. Pelkään piikkejä ja täyteaineita, enkä halua altistaa kehoa raskaille leikkauksille, Marja kertoi Seiskalle Unicefin Maailman tärkein ilta -ohjelman kuvauksissa.

Lue myös: Marja Hintikka tienaa kymppitonnin Vappu Pimiää enemmän! Ja näin he tapasivat aviopuolisonsa – tiesitkö näitä asioita television kuumimmasta juontajaparista?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julkista työtä tekevien naisten ulkonäön arvostelusta on puhuttu viime aikoina paljon, ja syystä. Itse sain kuulla, että alan ”syväkurkku” levittää varmana tietona kasvojeni olevan niin tukossa erilaisia täyteaineita, että poskipääni ovat menneet jo aivan överiksi. . . Jaaha. En ole eläessäni laittanut kasvoihini tai kehooni mitään täyteainetta - joillain ihmisillä nyt vaan sattuu olemaan tällaiset poskipäät, sori siitä. 😂 Jokainen saa tehdä keholleen mitä haluaa, enkä ole kauneuskirurgia- tai täyteainevastainen, mutta oma tavoitteeni ei ole koskaan ollut näyttää ikuisesti nuoruuden sileältä. Tavoitteeni on elää vähintään 100-vuotiaaksi, ja sen pohjalta teen kaikki terveyteen ja kauneuteen liittyvät valinnat. Olen sen verran epäluuloinen, etten uskaltaisi ruiskuttaa kehooni aineita, joiden pitkäaikaisvaikutuksia ei ole laajalti tutkittu. Uskon puhtauteen paitsi ravinnon, myös kehon kemikaalikuorman suhteen. . . Visuaalisuus, tyyli, muoti ja meikki kuuluvat mediatyön kuvaan, ja nautin niiden kanssa leikkimisestä. Mutta ajatus, ettei tässä työssä pärjäisi ilman jatkuvaa ulkonäön kirurgista muokkausta, on suoraan sanottuna hanurista. Ennen televisioesiintymisiä istutaan toki puolitoista tuntia maskeerattavana ja valot sekä vaatetus stailataan viimeisen päälle, eikä se meikäläistä ahdista, päinvastoin. Visuaalisella medialla saa olla visuaalisia tarpeita, mutta toimittajan tai juontajan ammattitaito tulee jostain muualta. . . Syy tähän avautumiseen on haluni sanoa, että myös media- kuten muillakin aloilla yli 40-vuotias nainen voi tehdä töitä ilman paineita laittaa täyteaineita tai käyttää kosmeettista kirurgiaa. Joskus rohkeus antaa itsensä vanheta täysin luonnollisesti voi olla paras valttikortti. Katsokaa vaikka Helen Mirreniä: siellä se porskuttaa Hollywoodissa muoti-ikonina valtavine sponsoridiileineen ihanat rypyt ojossa. Siinä on mun goals: naururypyt silmäkulmissa, otsa kurtussa ja kolmen raskauden jäljet kehossa, täyttä elämää tyytyväisenä nautiskellen. Ja siinä kohtaa, jos TV-hommat sitten tyssäävät liian syviin ryppyihin, vaihdan ilomielin alaa. . #thoughts #media #looks #goals #luomumuija4ever💃🏻

A post shared by Marja Hintikka (@marjahintikka) on