fbqOho! Sukkakaunotar Mia Ehrnrooth tekee livepodcastin isosta sängystä – ”Teemana on, kenen kanssa kannattaa hypätä samaan petiin!” | Seiska
Mia Ehrnrooth on sukka-alan yrittäjä.

Oho! Sukkakaunotar Mia Ehrnrooth tekee livepodcastin isosta sängystä – ”Teemana on, kenen kanssa kannattaa hypätä samaan petiin!”

Uutiset | 23.11.2019 18:05

Salatuissa elämissä lopettamisen jälkeen Mia Ehrnrooth,32, on tehnyt töitä näyttelijänä, mallina ja sukka-alan yrittäjänä. Hän lanseerasi vuosi sitten Aim by Mia -sukkabrändin, jota myydään jo Yhdysvalloissa saakka.

Lue myös: Raskauskuvat Seiskassa! Salkkarit-kaunotar Mia Ehrnrooth valmistautuu toiseen synnytykseen: ”Toivon mieheltäni kaviaaria synnytysosastolle!”

– Verkkokauppaan ilmestyi juuri joulumallistomme. Meidän ideanamme on sukkien kierrättäminen. Otamme käytetyt sukat takaisin ja teemme niistä uusia, Mia kertoo ja paljastaa osallistuvansa sukkamalliston kanssa Slush-tapahtumaan.

Lue myös: Mia Ehrnrooth avautuu elämästään Salatut elämät -potkujen jälkeen: ”Ostin lentoliput Los Angelesiin ja toivoin, että minusta tulee Hollywood-tähti”

– Teemme tapahtumaan Slush-sukkamalliston sekä paikan päällä englannin kielellä livepodcastin, joka tehdään isosta sängystä. Teemana on, kenen kanssa kannattaa hypätä samaan petiin. Yhtiökumppaneiden etsiminen on sama kuin menisi parisuhteeseen.

Mian sukkamallistosta löytyy sukkia myös vauvoille ja lapsille. – Olemme tehneet sukkamalliston myös Slush-tapahtumalle.
Mian sukkamallistosta löytyy sukkia myös vauvoille ja lapsille. – Olemme tehneet sukkamalliston myös Slush-tapahtumalle.

Katso Mian raskauskuvat Seiska Klubista!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!