Mia Ehrnrooth avautuu elämästään Salatut elämät -potkujen jälkeen: ”Ostin lentoliput Los Angelesiin ja toivoin, että minusta tulee Hollywood-tähti”

Uutiset | 17.05.2019 16:31

Entinen Salatut elämät -näyttelijä ja yrittäjä Mia Ehrnrooth avautuu tällä viikolla ilmestyneessä Tuplashotti-podcast-sarjan jaksossa yrittäjyyden ja perhe-elämän yhdistämisestä. 

- Ansioluetteloni on yksi sillisalaatti. Minulla on ollut elämässä kolme suurta aloitusta: Salkkareista potkujen saaminen, avioero ja yrityksen perustaminen samaan aikaan, kun minusta tuli äiti, Mia avautuu.

Seiska uutisoi viime viikolla Mian avautuneen podcast-sarjassa Salatut elämät -potkuistaan. Hän ehti näytellä sarjassa neljä ja puoli vuotta, kunnes hänen työsopimuksensa päättyi. Hän jatkaa samasta aiheesta tämän viikkoisessa jaksossa.

Lue lisää: Näyttelijä Mia Ehrnrooth avautui Salatut elämät -potkuistaan: Se oli noloa, mutta yksi elämäni parhaimmista asioista!

mia ehnrooth

Lue lisää: Uuh, ex-Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth tavoittelee paikkaa USA:n Leijonan luola -hittiohjelmasta! ”Tähtäimessä Amerikan markkinat!”

- Sopimus oli päättynyt eikä minulla ollut tietoa tulevasta. Ratkaisu siihen oli, että ostin lentolipun Los Angelesiin. Pakkasin laukkuni ja otin ystävän mukaan matkalle. Meillä ei ollut tarkkaa suunnitelmaa siitä, mitä tulee tapahtumaan. Toive oli, että minusta tulee Hollywood-tähti ja elämme elämämme onnellisesti loppuun asti. Tämä ei ollut luonnollisesti lopputulos. Tapasin kuitenkin uusia ihmisiä ja opin alasta. Oli onnistumisia, mutta oli myös epäonnistumisia, Mia jatkaa.


 

Teksti:petri voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!