nanna karalahti

Oho, Nanna Karalahti julkaisi yllättävän yksityiskohtaisen kertomuksen synnytyksestään - tyttö tuli vain neljä minuuttia ponnistuksesta: ”Maailman onnellisin hetki!”

23.07.2018 17:44

Hyvinvointivalmentaja ja kahvilanpitäjä Nanna Karalahti ja hänen aviomiehensä Jere Karalahti saivat toisen lapsensa kaksi viikkoa sitten.

Nyt Nanna kertoo avoimesti synnytyksestään blogissaan. Nannan mukaan synnytys oli nopea ja helppo. Pariskunnalla on entuudestaan yhteinen Jax-poika. 

Lue myös: Tässä hän on! Nanna Karalahti hehkuu äitiyden onnea - julkaisi kuvia pienestä tyttövauvastaan: ”Halkean tähän rakkauden määrään!”

- En tiedä oliko shamaanin sanoilla ja sitä kautta oman mielen psyykkauksella tekemistä asian kanssa, mutta niin siinä meni. 

Ensimmäiset supistukset alkoivat 05.15 aamulla. Sairaalaan Nanna kirjautui kello yhdeksän jälkeen aamulla ja jo kello 12.04 parin pieni prinsessa makasi jo äitinsä sylissä. 

- Oikeastaan koko synnytyksen olin pystyssä - kävelin ympäri huonetta ja kävin hörppimässä kookosvettä. Aina kun supistus tuli, menin ilokaasun luo ja nojailin sänkyyn. Kyselin kätilöltä vähän puudutteen perään ja niimpä sainkin sen 10.30.

 

Hetki elämästä kun ei ole mitään muuta kuin just tää hetki❤️

Henkilön Jere Karalahti (@jerekaralahti) jakama julkaisu

Nannan synnytys sujui kuin suoraan oppikirjasta. 

- Silloin tiesin, että sitten kun puudute alkaa lakkaamaan, saan alkaa ponnistamaan. Ponnistin jälleen kerran konttausasennosta klo 12.00 ja tyttö oli hyvin liikuttuneen äitinsä sylissä 12.04 isän katsoessa vieressä kyynel silmässä. Maailman onnellisin hetki <3

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti. 

Teksti: Mariama Bah
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!