fbq
Uutiset
24.08.2019 08:46
Teksti: Mikko Niimes|Kuvat: Seiskan toimitus
Marita Taavitsainen ja Tomi Natri
Oho, Marita Taavitsaisen ja ex-mies Tomi Natrin avioehto paljastui mitättömäksi!
Uutiset
24.08.2019 08:46
Teksti: Mikko Niimes|Kuvat: Seiskan toimitus

Kuten Seiska torstaina uutisoi, laulaja Marita Taavitsaisen, 50, ja valokuvaaja Tomi Natrin, 46, avioeron jälkipuinti jatkuu yhä, vaikka erosta on kulunut jo kaksi vuotta.

Maritan ja Tomin välillä yksi merkittävä epäselvyys on heidän yhdessä omistamansa Natri Ranch -tilan myyntiprosessi, joka alkoi maaliskuussa 2018.

Marita ja Tomi omistavat tilan puoliksi, ja Seiskan saamien tietojen mukaan Tomi on yrittänyt sovitella taloasiaa saadakseen avioeroprosessin etenemään. Tomi olisi Seiskan hankkiman tiedon mukaan tehnyt Maritalle osuutensa luovuttamisesta tarjouksen.

Noin kahden hehtaarin tiluksille rakennetun Natri Ranchin pyyntihinta on tällä hetkellä 385 000 euroa. Myyntiin tullessaan viime vuonna talosta pyydettiin huomattavasti enemmän, 525 000 euroa.

Lue lisää: Marita Taavitsaisen ja ex-mies Tomi Natrin avioerosotku yhä selvittämättä: Omistuskiista ökytalosta!

Mitätön avioehto

Uudenmaan maistraatista löytyy Maritan ja Tomin solmima avioehto. Mielenkiintoista on, että avioehto on rekisteröity avioerohakemuksen jälkeen, jolloin avioehto on mitätön.

Marita ja Tomi ostivat tiluksensa vuonna 2011 laulaja Sanilta ja näyttelijä Turkka Mastomäeltä 455 000 eurolla. Sani ja Turkka erosivat myöhemmin vuonna 2014 kahdeksan vuoden suhteen jälkeen.

Natri Ranchin 188-neliöinen päärakennus on valmistunut vuonna 1994 ja on alkujaan mallikaunotar Angelica Kallion itse suunnittelema ja rakennuttama.

Lue myös: Marita Taavitsaisen ex-mies Tomi Natri uskoo sopuun huoltajuuskiistassa: ”Pystymme jatkamaan ystävinä, kun kaikki on selvitetty!”

Huoli lapsista

Maritan ja Tomin avioeroprosessi on levällään myös parille herkässä huoltajuusasiassa. Seiskan tietojen mukaan Tomi olisi tässäkin sovittelunhaluinen ja toivoisi lasten kannalta parasta ratkaisua.

Tomi sanoi kesäkuussa Seiskan haastattelussa, että haluaa lapset itselleen Lapualle. Sosiaalisesta mediasta päätellen hän olikin lähes koko kesän lastensa kanssa Etelä-Pohjanmaalla.

Tomin alkukesästä Lapualta hankkimassa talossa on asuinpinta-alaa 150 neliötä, ja sitä ympäröi nurmipiha. Talo on Lapuanjoen rannalla parintuhannen neliön tontilla. Asunnon pyyntihinta keväällä oli 215 000 euroa, ja kaupat syntyivät Seiskan tietojen mukaan noin 200 000 eurolla.

Tomin ja tytärten kesä vaikuttaa olleen urheilupainotteinen, sillä ohjelmaan kuului muun muassa pesäpallon peluuta Lapuan Virkiän junioreissa.

Myös uusi talo näyttää olevan lasten mieleen. Tomin sosiaalisen median tileillä on fiilistelty useaan otteeseen videoilla, jotka on kuvattu uuden talon pihamaalla.

Rankka viikonloppuisyys

Lue myös: Marita Taavitsaisen ex-mies huoltajuuskiistasta: ”Käräjille vieminen viimeinen ratkaisu!”

Seiskan lähteiden mukaan viikonloppuisän asema on ollut Tomille rankka paikka.

Seiskan saaman vihjeen mukaan Tomi olisi nähty viime keväänä Helsingissä julkkiskaunottaren seurassa. Seiskan tavoittama Tomi ei kommentoi väitettä.

Marita puolestaan seurustelee Pasi-nimisen miehen kanssa.