fbqKimi Räikkösen häkellyttävä Iceman-ökyjahti yhä myymättä, hintapyyntö nyt 4,95 miljoonaa euroa – kuvat luksusveneestä! | Seiska
Uutiset
30.07.2017 10:31
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan toimitus ja KK Superyachts
Kimi Räikkönen myy venettään.
Kimi Räikkösen häkellyttävä Iceman-ökyjahti yhä myymättä, hintapyyntö nyt 4,95 miljoonaa euroa – kuvat luksusveneestä!
Uutiset
30.07.2017 10:31
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan toimitus ja KK Superyachts

Ferrarin Formula 1 -kuljettaja Kimi Räikkönen, 37, on saanut huomata, että luksusveneiden myyntiajat ovat hyvin pitkiä, eikä kalliille vesipeleille ole loputonta kysyntää. Kimi on myynyt omistuksessa olevaa ökyalustaan jo vuoden päivät.

Nyt jysähti: venäläinen F1-fani himoitsi Kimi Räikkösen ökyasuntoa – Minttu tyrmäsi talokaupat!

Kimin Iceman-luksusjahti seisoo laiturissa Espanjassa Vilanovan huvivenesatamassa, vaikka Sunseeker Predator 108 -alus onkin rekisteröity Caymansaarille. Venettä myy Monacossa suomalaisveljesten Jukka ja Vesa Kaukosen perustama KK Superyachts -luksusvenefirma. Hulppean jahdin hintapyyntö on 4,95 miljoonaa euroa.

Kimin vene Monacossa.

Ylläpito kallista

Kimi osti Icemanin uutena vuotena 2009. Silloin hän maksoi siitä noin 10 miljoonaa euroa. Jahdin rakennustöissä oli mukana suomalainen asiantuntija, jonka johdolla siitä tehtiin täysin Kimin toiveiden mukainen. Jahdilla on suomalainen kapteeni töissä ympäri vuoden.

Iceman luksusjahti on myynnissä.

Seiska kuvasi Suomen upeimmat merenrantalukaalit: Kimi Räikkönen rakensi turva-aidan pojalleen – kuva!

Myynti-ilmoituksessa kerrotaan, että jahtia on ylläpidetty rajattomalla budjetilla sen valmistumisesta lähtien. Muun muassa sen runko on maalattu uudelleen joulukuussa 2013 ja kansiosa tammikuussa 2014. Ilmastointi on uusittu vuonna 2015.

Iceman-jahdissa riittää tilaa.

Kannella poreamme

Mustavalkoinen jahti on 32,9 metriä pitkä. Hyttejä löytyy neljä, joissa on makuupaikkoja kahdeksalle. Vieraspaikkoja on 12. Tylsää vieraille ei tule, sillä veneeseen on asennettu useita huippuluokan televisioita ja pelikonsoleita. Erikoisuutena on kannelle sijoitettu poreamme.

Icemanin kannella on poreamme.

Kimi Räikkönen huvipuistossa: muut huusivat innoissaan – mitä tekikään Kimi?

Alus on ollut tuttu näky televisiossa ja lehtikuvissa Monacon formulaviikonloppujen yhteydessä, kun Kimi on useana vuonna tuonut jahtinsa kaupungin satamaan kisaviikonlopun ajaksi. Kimi on viime vuosina käyttänyt jahtiaan vain muutaman viikon vuodessa.