Benjamin Peltonen muutti imagoaan.

Oho! Benjamin Peltonen poisti somekuvansa ja muutti radikaalisti imagoaan – ei halua olla enää unelmavävy: ”Kiroilen ja juon!”

01.12.2018 08:09

Benjamin Peltonen, 21, nousi kuusi vuotta sitten julkisuuteen kansainvälisen levytyssopimuksen saaneena Instagram-julkkiksena. Sittemmin hän on tullut tutuksi muun muassa Tähdet, tähdet -ohjelmasta.

Lue myös: Benjamin Peltonen tulkitsi heviä karaokessa: Jekku Berglund ja Alma mukana menossa – kuva!

Fanihysteriaa paljastavilla kuvillaan herättänyt komistus pääsi esiintymään aina Espanjaan asti, kunnes päätti puolitoista vuotta sitten tehdä täydellisen muutoksen. Hän poisti somekuvansa ja vaihtoi laulukielen englannista suomeksi.

– Päädyin poistamaan kuvat, koska ne eivät sovi yhteen uuden musiikkini kanssa. Instagram-vuodet olivat pinnallista ja ulkonäkökeskeistä vaihetta elämässäni. Kaikki oli siloteltua ja nättiä. En kadu menneisyyttä, mutta olen muuttunut täysin ihmisenä, Benjamin kertoo Seiskalle.

Lue myös: Mitä?! Somen suosikkipoju Benjamin Peltonen poisti kuvat Instagram-tililtään - vaihtaako artisti laulukielensä suomeksi?

Nuoren miehen elämää

Benjamin on kyllästynyt nätin pojan mielikuvaan, jota hänelle julkisuudessa leivotaan.

– En todellakaan pidä itseäni sellaisena! Olen toki mukava ja positiivinen, mutta samaan aikaan minussa on se toinen puoli. Kiroilen, juon ystävieni kanssa ja elän normaalia nuoren miehen elämää.

– En ole nuori Jeesus tai unelmavävy, Benjamin nauraa.

Lue myös: Oho, Benjamin Peltonen vaihtoi hiustyyliään radikaalisti - muutos jakaa mielipiteitä: "Miks muistutat Elastista?"

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!