Uutiset

Mitä?! Somen suosikkipoju Benjamin Peltonen poisti kuvat Instagram-tililtään - vaihtaako artisti laulukielensä suomeksi?

24.04.2018 18:02

Laulaja Benjamin Peltosella on Instagramissa 346 000 seuraajaa. Laulajakomistus on nyt kuitenkin hämmentänyt fanejaan ja poistanut tililtään kaikki aiemmin julkaisemansa kuvat. Benjamin lisäsi tililleen eilen maanantaina (23.3.) mustavalkoisen videon, jossa hän seisoo mikin edessä. Fanit hämmentyivät tempauksesta. 

Ööööööö onneks oon ottanu melkein sun kaikista kuvista ss, ja nyt mun kokoelmatkin vaa hävisi ku sä poistit kaikki kuvat, miks teit tän meille, eräs seuraajista kommentoi. 

 

Henkilön Benjamin (@benjaminpeltonen) jakama julkaisu

Benjamin kertoi Seiskalle viime keväänä, että on laittanut lukio-opinnot toistaiseksi jäihin. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

- Koulu on toistaiseksi ohi! Kävin lukiota, mutta koululle ei ollut ok, että olen poissa tunneilta. Päätin, että nyt haluan panostaa musiikin tekemiseen ja esiintymiseen, Benjamin kertoi Seiskalle CokeTV:n ensimmäisen jakson kuvauksissa.

Viime vuoden keväällä hän julkaisi Bad Luck Love -sinkun, mutta vuoteen häneltä ei ole kuultu uutta musiikia. 

Viime vuoden huhtikuussa Benjamin paljasti, että alkaa levyttää musiikkia mahdollisesti myös suomeksi. 

- Teemme koko ajan uutta musiikkia. Suomessa on vaikea lyödä läpi englanninkielisellä musiikilla, joten on mahdollista, että rupean tekemään musiikkia jatkossa suomeksi. Kirjoitan koko ajan uusia kappaleita ja olen koittanut kirjoittaa kappaleita myös suomeksi, Benjamin kertoi.

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Pasi Murto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!