Uutiset

Ohhoh, Roope Salmiselta itsevarmaa tykitystä somekritiikkiin: "Jos näet multa yhdenkin huonon keikan, annan sulle 5000 euroa puhtaana käteen!"

04.07.2018 13:19

Muusikko-näyttelijä Roope Salminen nousi otsikoihin aikaisemmin tällä viikolla hänen kritisoituaan artisteja turhasta valittamisesta. Muusikon mukaan liian moni artisti nousee lavalle, hoitaa esiintymisen löysästi ja valittaa turhanpäivistä asioista.

Muun muassa Hausmylly-yhtyeen perustajajäsen Enzo Pulkkinen raivostui Roopelle tämän kirjoituksesta.

 

Väittelyä Twitterissä

Stand up -koomikko Iikka Kivi kyseenalaisti Roopen kirjoituksen artistien huonoista keikoista ja turhasta valittamisesta. Hän kommentoi asiaa Twitterissä.

Joskus slotti on paska, joskus sää on helvetin huono, joskus jengiä on liian vähän ja joskus on nihkeä firmakeikka Eikä noilla keikoilla pysty useinkaan antamaan Roopen kuvaamaa ainutlaatuista kokemusta, Iikka kirjoitti.

Roope jakoi koomikon kommentin omalla Twitter-tilillään ja vastasi siihen.

Susta en tiiä mutta itellä on slotista huolimatta toistaiseks onnistunu kerran kerrasta. Tuu vaikka kattoo, Roope kommentoi.

Okei. Sitten sulta puuttuu joko peruskeikkatyöläisen pitkä kokemus tai kyky itsereflektioon. En usko, että kukaan, joka elättää itseään live-esiintymisillä, kykenee olemaan joka ilta parhaimmillaan. Se on mahdotonta. Tai no. Voithan sinä olla poikkeus siinä mielessä, että et tee ikinä yhtään virhettä, Iikka reagoi.

Koomikko kuitenkin pehmensi keskustelua kertomalla nähneensä Roopen Kolina-improvisaatioryhmän esityksen pari kertaa ja olleensa vaikuttunut näkemästään.

 

Roope lupaa tuhansien eurojen pettymyskorvauksen

Roope päätti vakuuttaa Iikan siitä, että kenenkään ei tarvitse poistua hänen keikoiltaan pettyneenä.

Otetaan #iikkakivichallenge. Tuu kattomaan seuraavat 100 Kolinan tai Koirien keikkaa (tai mun juontokeikkaa). Pidä kirjaa oliko hyvä vai huono. Jos näät yhdenkin huonon keikan niin annan sulle 5000€ puhtaana käteen. Luotan sun kirjanpitoon. Mä en tee paskoja keikkoja, Roope haastoi.

En mä harmi kyllä ehdi, kun on niitä omia keikkoja, Iikka kuittasi.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!