Katso kuva!

Ohhoh, kohupiispa Teemu Laajasalo hankki ökyauton osamaksulla – kuva!

Uutiset | 19.01.2019 09:33

Helsingin piispa Teemu Laajasalo, 44, on profiloitunut mieheksi, joka nauttii luksuselämästä. Tämä näkyy myös hänen tuoreessa autovalinnassaan, sillä Teemu kipaisi marraskuun lopulla öky-autokaupoilla.

Teemun mukaan liikkeestä lähti BMW 730 -edustusauto, joka on saksalaisvalmistajan huippumallistoa. Vastaava auto on ollut muun muassa Suomen pääministerin edustusautona, ja se on tuttu myös James Bondin kulkupelinä.

Lue myös: Kohupiispa Teemu Laajasalo asuu 265 neliön ökyasunnossa pilkkahinnalla!

Traficomin tiedoista paljastuu, ettei Teemun auto ei ole uusi vaan vuoden 2008 malli. Marraskuussa katsastuksen yhteydessä kilometrilukemaksi on merkitty 126 000, joten auto on ikäisekseen poikkeuksellisen vähän ajettu.

Auton tarkkaa historiaa on kuitenkin vaikea selvittää, sillä se on tuotu Suomeen vuonna 2015 Saksasta.

Teemun uusi öky-Bemari on iästään huolimatta todellinen katseenvangitsija.
Teemun uusi öky-Bemari on iästään huolimatta todellinen katseenvangitsija.

 

Lue myös: Tässä on piispan kohuttu virka-asunto: Teemu Laajasalolle tehtiin 100 000 euron remontti – kuva!

Iso diesel

Teemu osti Bemarinsa autokauppiaalta, joka pyysi autosta 26 600 euroa. Seiskalla ei ole tietoa pulittiko Teemu pyydetyn summan vai onnistuiko piispa tinkaamaan hinnasta, mutta käteiskaupasta ei kuitenkaan ollut kyse. Teemu nimittäin turvautui osamaksurahoitukseen.

Lue myös: Kohupiispa Teemu Laajasalon halvasta asumisesta kohu – poliisi ei tutki vuokrajärjestelyä!

Auton pyyntihinnalla Teemu olisi saanut vaikkapa pari vuotta vanhan japanilaisen neliveto-citymaasturin, joka olisi taloudellisempi ja ekologisempi vaihtoehto viisihenkiselle perheelle. Bemarissa on suuripäästöinen kolmelitrainen dieselmoottori, joka kuluttaa menovettä kaupunkiajossa yli 10 litraa satasella.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!