fbq
Uutiset
05.01.2019 10:06
Teksti: Sami Spåra|Kuvat: Timo Korhonen ja Instagram
Janne Kataja perusti lelukaupan.
Ohhoh, Janne Katajasta tuli lelukauppias! ”Se on ollut haaveeni lapsesta saakka”
Uutiset
05.01.2019 10:06
Teksti: Sami Spåra|Kuvat: Timo Korhonen ja Instagram

Ylöjärveläisen Akun tehtaan studiossa on joulukuisena maanantai-iltapäivänä jännittynyt meininki. Alkamassa on suositun Napakymppi-ohjelman kuvaukset. Ohjelman Amorina toimiva Janne Kataja, 38, ja pianisti Lenni-Kalle Taipale, 40, ovat käyneet jo maskissa ja ovat valmiina kuvauksiin. Janne kertoo, että tietyllä tavalla jännittää kisaajien puolesta.

– Itse en noille penkille uskaltautuisi istumaan, Janne osoittaa X, A, B ja C-kirjaimilla merkittyjä tuoleja.

– Minä olen televisioesiintyjä, noilla jakkaroilla täytyy olla oma itsensä. Se on vähän sama asia, kun lentokapteeni istuisi matkustamon puolella, Janne nauraa.

Lue myös: Seiskan uutinen herätti huomiota Italiassa – Janne Kataja vietti hulvattoman kaljotteluillan kaupunginjohtajan kanssa!

Jannella kulkee työrintamalla hyvin. Mielenkiintoisia teatteri- ja televisiotöitä riittää. Janne kuvaa alkuvuodesta Kaamos-poliisisarjaa ja tähdittää helmikuusta alkaen helsinkiläisessä Aleksanterin teatterissa Villiä hurjempi Pohjola -komedianäytelmää.

Lue myös: Amorin nuolet lentävät jälleen! Janne Kataja ja Lenni-Kalle Taipale dominoivat Napakympissä - lue Seiskan jättireportaasi kulissien takaa!

Lisäksi Janne avasi marraskuussa yhtiökumppaninsa, näyttelijä Aku Hirviniemen kanssa Riihimäelle lelukaupan.

– Lelukauppa on ollut haaveeni lapsuudesta saakka, ja nyt toteutin sen. Tänäkin aamuna olin hyllyttämässä leluja, Janne kertoo.

Jannen pieni lelukauppa sijaitsee Riihimäellä.
Jannen pieni lelukauppa sijaitsee Riihimäellä.

 

Lue myös: Pianisti Lenni-Kalle Taipaleella yli 150 000 euron jättitulot! Päihitti tuloissa myös Napakymppi-virkaveljensä Janne Katajan

Jannen lelukaupan ovipumppu on käynyt ahkerasti.

– Eräskin perhe matkusti Riihimäelle pelkästään lelukauppamme vuoksi Rovaniemeltä asti, Janne kiittelee.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »