Janne Kataja perusti lelukaupan.

Ohhoh, Janne Katajasta tuli lelukauppias! ”Se on ollut haaveeni lapsesta saakka”

Uutiset | 05.01.2019 10:06

Ylöjärveläisen Akun tehtaan studiossa on joulukuisena maanantai-iltapäivänä jännittynyt meininki. Alkamassa on suositun Napakymppi-ohjelman kuvaukset. Ohjelman Amorina toimiva Janne Kataja, 38, ja pianisti Lenni-Kalle Taipale, 40, ovat käyneet jo maskissa ja ovat valmiina kuvauksiin. Janne kertoo, että tietyllä tavalla jännittää kisaajien puolesta.

– Itse en noille penkille uskaltautuisi istumaan, Janne osoittaa X, A, B ja C-kirjaimilla merkittyjä tuoleja.

– Minä olen televisioesiintyjä, noilla jakkaroilla täytyy olla oma itsensä. Se on vähän sama asia, kun lentokapteeni istuisi matkustamon puolella, Janne nauraa.

Lue myös: Seiskan uutinen herätti huomiota Italiassa – Janne Kataja vietti hulvattoman kaljotteluillan kaupunginjohtajan kanssa!

Jannella kulkee työrintamalla hyvin. Mielenkiintoisia teatteri- ja televisiotöitä riittää. Janne kuvaa alkuvuodesta Kaamos-poliisisarjaa ja tähdittää helmikuusta alkaen helsinkiläisessä Aleksanterin teatterissa Villiä hurjempi Pohjola -komedianäytelmää.

Lue myös: Amorin nuolet lentävät jälleen! Janne Kataja ja Lenni-Kalle Taipale dominoivat Napakympissä - lue Seiskan jättireportaasi kulissien takaa!

Lisäksi Janne avasi marraskuussa yhtiökumppaninsa, näyttelijä Aku Hirviniemen kanssa Riihimäelle lelukaupan.

– Lelukauppa on ollut haaveeni lapsuudesta saakka, ja nyt toteutin sen. Tänäkin aamuna olin hyllyttämässä leluja, Janne kertoo.

Jannen pieni lelukauppa sijaitsee Riihimäellä.
Jannen pieni lelukauppa sijaitsee Riihimäellä.

 

Lue myös: Pianisti Lenni-Kalle Taipaleella yli 150 000 euron jättitulot! Päihitti tuloissa myös Napakymppi-virkaveljensä Janne Katajan

Jannen lelukaupan ovipumppu on käynyt ahkerasti.

– Eräskin perhe matkusti Riihimäelle pelkästään lelukauppamme vuoksi Rovaniemeltä asti, Janne kiittelee.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Sami Spåra
Kuvat:Timo Korhonen ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!