Uutiset

Ohhoh! Firman perustanut Roope Salminen pyörittää satojentuhansien eurojen jättibisnestä – huh, mitkä tienestit!

28.02.2019 07:12

Roope Salmisesta, 29, on tullut muutamassa vuodessa yksi suomalaisen television kulutetuimmista kasvoista. Tällä hetkellä hän juontaa MTV:llä Myyrä- ja Putous-ohjelmia sekä Enbuske, Veitola & Salminen -talkshow’ta.

Lue myös: Putous-kaunotar Helmi-Leena Nummela vaikenee suhteestaan Roope Salmiseen – avautuu entisestä näyttelijärakkaastaan: ”Lähetin hänelle jatkuvasti viestejä!”

Roope on alkanut yrittää vasta viime vuonna. Hänen yhtiönsä Mikä Homma Oy:n ensimmäinen tilikausi oli vain seitsemän kuukauden mittainen, mutta sitäkin kannattavampi. Jos firman avainluvut suhteuttaa koko vuodelle, Mikä Homman liikevaihto olisi lähes puoli miljoonaa euroa.

Lue myös: Suhdesutinaa?! Näyttelijäkaunotar Mimosa Willamo sai Roope Salmiselta rakkaudentunnustuksia – ”Olemme ystäviä ja työkavereita”

Mikä Homma Oy

Liikevaihto: 276 000 €

Tulos: 144 000 €

Osingot: 0 €

Varat: 146 000 €

Lue myös: Roope Salminen nautiskeli romanttisella kylpylälomalla mysteeriblondin kanssa – onko tämä kaunotar Putouksen Helmi-Leena vai joku muu? Kuvat!

Roopen tulot 2017:

Ansio: 195 325 €

Pääoma: 12 024 €

Mätkyt: 1 013 €

Lue lisää suosikkijuontajien yrityksistä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!