Nyt tulee suoraa puhetta! 19-vuotiasta Helmi Loukasmäkeä kotonaan majoittava Danny, 78, kommentoi ikäeroa: ”En ole pitänyt nuoruutta esteenä”

Uutiset | 23.12.2020 06:03

Kuten Seiskan lukijat hyvin tietävät, 19-vuotias Helmi Loukasmäki oli lähes koko viime kesän ainutlaatuisessa avustajasuhteessa Dannyn kanssa. Veronmaksajia valtavasti kiinnostanut tapaus valottui, kun Seiska julkaisi ensimmäisenä mediana musiikkineuvoksen ja kaunottaren yhteishaastattelun.

Lue myös: Danny, 77, ja Helmi, 19, ensimmäisessä yhteishaastattelussa – nuorella kaunottarella takana unelmien kesä Raumalla: ”Outoa, mutta ihanaa!”

Vielä kesällä tilanne oli se, että Helmi hengaili Raumalla ennen kaikkea auttaakseen Dannya ja työryhmäänsä päivittäisissä askareissa. Enää kyse ei ole ammatillisesta suhteesta: Danny korostaa Helmin avustajapestin päättyneen länsirannikon kesähuvilalle.

Mistä on kyse?!

Silti upea vaaleaverikkö on viettänyt valtaosan loppuvuodesta legendaarisen musiikkineuvoksen kivitalossa. Jollei kerran kyse ole ammatillisesta suhteesta, niin mistä sitten? 

– Tapani elää on sellainen, että lähes kaikki ihmissuhteeni ovat hyvin pitkäaikaisia. Sihteerinikin on ollut palkkalistoillani 54 vuotta. Yritän aina rakentaa ihmissuhteista elinikäisiä tai ainakin mahdollisimman pitkiä, Danny muotoilee.

– Ilokseni Helmi on liittynyt tähän joukkoon. Hän on osoittautunut minulle tärkeäksi ja merkitykselliseksi ihmiseksi, joka huomioi ihmiset kohteliaasti. Helmi on hieno, uusi ystäväni.

Lue myös: Dannyn, 78, ja Helmi Loukasmäen, 19, joulutilitys: Suhteemme syveni!

– Tämä nainen on kovasti mieltynyt blineihin. Siksi illallistamme toisinaan Helsingissä venäläisravintola Troikassa. Vien hänet mielelläni ulos syömään.
– Tämä nuori nainen on kovasti mieltynyt blineihin. Siksi illallistamme toisinaan Helsingissä venäläisravintola Troikassa. Vien hänet mielelläni ulos syömään, Danny paljastaa Seiskalle.

"Iällä ei merkitystä"

Tämän artikkelin ilmestyessä on varmaa, että osa lukijoista alkaa kohotella kulmakarvojaan: miksi 78-vuotiaalla pitää olla 19-vuotias ystävä? Ja vieläpä sellainen, jota majoittaa omassa kodissaan? Danny ja Helmi eivät ole ihmettelyistä moksiskaan.

– Olen ollut naimisissa itseäni vanhemman naisen kanssa, ja olen tutustunut runsaasti myös itseäni nuorempiin ihmisiin. Jo ammattini edellyttää sitä. Mielestäni on etu ja rikkaus saada tuntea eri ikäisiä ihmisiä. Ikä ei ole mikään prioriteetti, Danny painottaa.

– En ole koskaan kysynyt keneltäkään, minkä ikäinen kukin on – oli kyseessä sitten mies tai nainen. Jos toinen on vastaanottava, miellyttävä ja sellainen, jonka kanssa harjoittaa rikasta ajatuksenvaihtoa, niin en ole pitänyt nuorempaa ikää esteenä.

Lue koko Dannyn ja Helmin jouluinen jättihaastattelu tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!