Vain Seiskassa!

Nyt puhuu Vesa Keskinen! Pohjanmaalta tyly arvio Tarjoushaukka Jorman tempusta: ”Näillä lakeuksilla takinkääntäjät ovat ennenkin saaneet kuulla kunniansa” – kyläkauppias täysin toista mieltä!

Uutiset | 17.11.2019 15:11

Seiska kertoi aiemmin tänään Tarjoushaukka Jorman tempusta. Tuurin kyläkaupasta tv-katsojillekin tuttu Jorma ikuistettiin lauantaina (16.11.) paikalliskilpailijan bunkkerista, nimittäin Topi Sukarin upouudesta Ideaparkista.

Suomen kolmannen Ideaparkin avajaisia vietettiin torstaina juhlallisin menoin Seinäjoella. Samalla kilpailutilanne maksavista asiakkaista kiristyy Pohjanmaalla, sillä tähän saakka Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen on ollut lakeuksien herra ja hidalgo.

Lue myös: Järisyttävä sokkikäänne! Silminnäkijä mykistyi Seinäjoen Ideaparkissa: Ottiko Topi Sukari niskalenkin Vesa Keskisestä? – ”Tätä ei katsota hyvällä Tuurissa”

Tarjoushaukka Jorma ikuistettiin lauantaina Tuurin kyläkaupan sijaan Seinäjoen Ideaparkissa.
Nyt jysähti! Tarjoushaukka Jorma ikuistettiin lauantaina Tuurin kyläkaupan sijaan Seinäjoen Ideaparkissa.

Takinkääntäjä vai ei?

Joten mitä ihmettä Tuurin mieheksi profiloitunut Jorma oikein teki Topin Ideaparkissa? Seiskan silminnäkijä yritti pukea erikoista tilannetta sanoiksi.

– Tarjoushaukka Jorma bongattu Seinäjoen Ideaparkissa kyttäämässä tarjouksia. Onko Vesa Keskisen ja Jorman välit viilentyneet? Tällaista temppua ei varmasti katsota hyvällä Tuurissa, Seiskalle arveltiin.

Lue myös: Kyläkauppias Vesa Keskisellä suuri projekti: ”Seinät alkavat olla jo pystyssä!”

Koska kyseinen silminnäkijä on itsekin pohjanmaalainen ja tuntee maakunnan tyylit ja tavat kuin omat taskunsa, hänelle oli enemmän kuin aiheellista esittää seuraava kysymys:

Miten siellä Pohjanmaalla suhtaudutaan tällaisiin "temppuihin"?

– Notta eihän niitä kyllä hyvällä katsotahan! Näillä lakeuksilla takinkääntäjät ovat ennenkin saaneet kuulla kunniansa, Seiskalle jyristään lakeuksilta.

Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen suhtautuu maltillisesti Seiskan silminnäkijähavaintoihin.
Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen suhtautuu maltillisesti Seiskan silminnäkijähavaintoihin.

Nyt puhuu Vesa!

Seiska tavoitti sunnuntai-iltapäivänä Vesa Keskisen, joka suhtautui koko Tarjoushaukka-episodiin herrasmiesmäisen maltillisesti.

– Tarjoushaukka on nyt jo eläkkeellä eli hänellä on entistä enemmän aikaa kierrellä tarjousten perässä ja toki uteliaisuus ajaa ihmisiä kerran katsomaan uutta kauppakeskusta, Vesa viestittää Seiskalle.

– Olen myös kirjoittanut henkilökunnalleni kirjeen, jossa toivon mahdollisimman monen käyvän tutustumassa kohteeseen, niin lähteen turhilta huhuilta siivet.

Lue myös: ”Koeajo vakuutti lopullisesti!” Tällainen on Vesa Keskisen 600 000 euron Lamborghini – kuvat!

Vesa myös vakuuttaa, ettei hänen otsasuonensa ala tykyttää eikä kylmä hiki valua ohimolla vain siksi, että Sukarin Topi sattuu avaamaan kilpailevan ostosparatiisin 60 kilometrin päähän Seinäjoelle. Tuurin Kyläkaupalla kun menee oikein mukavasti.

– Jokainen Kyläkaupan joulunavausviikon päivä (tämäkin päivä on kirkkaasti plussalla alkupäivän myyntiennusteen mukaan) on ollut plussaa, vaikka Ideapark avasikin samaan aikaan. Minulla on selkeä näkemys kokonaisuudesta, Vesa vakuuttaa.
 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus, lukijan kuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!