Uutiset
Katso kuva!

Nyt on ökyä! Burgerimies Akseli Herlevi sai luksuskyydin hienostohotellin terassilta – kuva!

19.07.2020 09:29

Akseli "Burgerimies" Herlevi istuskeli Helsingin Kämpin terassilla viime torstaina.

– Akseli odotteli selvästi kaverinsa kanssa kyytiä. Pian paikalle kurvasi luksus-Mersu, johon miehet marssivat. Hyväntuulinen Akseli vilkutteli auton ikkunasta, terassilta turistaan.

Akseli Herlevi

Lue myös: Naisia pörrää huippukokin ympärillä! Elämäntaparemontin tehnyt Akseli Herlevi paljastaa: ”Työ on tyttöystäväni!”

Kesäsuunnitelmat uusiksi

Hallituksen koronalinjaukset viilsivät ruman loven suomalaisten julkkisten tilipussiin. Suvi on perinteisesti aikaa, jolloin artistit käärivät valtaosan tuloistaan, mutta nyt suurin osa kesätapahtumista ja festareista on peruttu.

Tällä oli vaikutusta myös Akselin kesäsuunnitelmiin. Kesäkuussa hän ei osannut arvioida Seiskalle, kuinka paljon peruutukset vaikuttavat hänen tuloihinsa.

– Tarkoitus oli mennä useille festarille tänä kesänä, mutta suunnitelmat muuttuivat kertaheitoilla koronan myötä. Tuumattiin, että emme jää tuleen makaamaan, vaan painutaan kaupungille, Akseli naureskeli Seiskalle kuukausi sitten.

Akseli Herlevi

Lue lisää: Suomalaisjulkkisten kesäsuunnitelmat uusiksi: Esko Eerikäiseltä suli 25 000 euron tienestit – Akseli Herlevi ei jäänyt tuleen makaamaan!

Paistoi silitysraudalla!

Koronalla oli vaikutusta myös Akselin tähdittämään Burgerimies Euroopassa -tv-sarjaan. Ohjelmasta oli vielä kaksi jaksoa kuvaamatta, kun suomalaisia kehotettiin unohtamaan ulkomaanmatkat. Niinpä kauden viimeiset osat päätettiin kuvata kotikonnuilla.

Ennen suunnitelman muutosta Akseli ja hänen matkakumppaninsa Ossi Lahtinen ehtivät reissata muun muassa Sveitsissä, Ranskassa, Espanjassa ja Britanniassa.

Ranskan Alsacessa parivaljakko viihtyi viinitilalla, jossa grillattiin villisikaa ja maisteltiin viinejä. Myös calvados tuli tutuksi. Koska Ranskan maaseutu ei varsinaisesti ole tunnettu hampurilaisistaan, Akseli ja Ossi päättivät tehdä sellaisen itse.

– En tiedä kannattaisiko tätä kertoakaan, mutta paistoimme Biarritzissa burgerin hotellihuoneessa silitysraudalla, Akseli paljasti Seiskalle huhtikuussa.

Katso Seiskan arkistovideolta Akselin vinkit burgeribileisiin:

 

 

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!