Uutiset
Katso videot!

Nyt on nöyrää! Isac Elliot, 18, saapui hyväntekeväisyyskonserttiin 34 000 euron timanttiluksuskello ranteessaan: ”Westerbackalta kävin hakemassa”

24.09.2019 20:33

Poppari Isac Elliot joutui elokuussa pienimuotoiseen myrskyyn vierailtuaan suositun YouTube-kanavan jaksossa. Kyseessä oli MolyBros-kanavan juttusarja Paljon sun outfit maksaa? jossa vieraat kertovat vuorollaan vaatetuksensa yhteissumman.

Kyseinen pätkä on kerännyt jo yli 180 000 katselukertaa. Kulmakarvat kohoilivat laajalti, kun ruutuun rävähti Isac Elliotin yllä olleen vaatetuksen kokonaishintalappu: 19 230 euroa.

– Jengi alkoi taas jeesustella niin paljon siitä videosta, Isac Elliot puuskahtaa Seiskalle.

– Jengin pitää ymmärtää, että Tube on tosi iso juttu nykyään. Se kiinnostaa tosi paljon nuoria, se on nykyään trendi. Lähdin siihen sen takia messiin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos
Onks tukka hyvin ja näkyyks kello? Ja sen timantit? No näkyy näkyy!
Onks tukka hyvin ja näkyyks kello? Ja sen timantit? No näkyy näkyy!

34 000 euron ökykello

Elämä lapselle -hyväntekeväisyyskonsertin yhteydessä haastateltu poppari vaikutti kyllästyneen vaatekohuun. Silti hän poseerasi paparazzeille mieluusti – ja vieläpä siten, että ranteessa komeillut arvokello timantteineen tuli varmasti esille.

Ovatko aitoja timantteja?

– Onhan niissä… Westerbackalta kävin hakemassa, Isac Elliot kuittasi viitaten kuuluisaan koruliikkeeseen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Sveitsiläisen Hublot-kellomerkin timanttinen Big Bang -ökymalli. Kello maksaa uutena yli 34 000 euroa. Isacin lisäksi merkkiä on tehnyt tunnetuksi myös räppäri Cheek, joka on toiminut Hublot-lähettiläänä.
Sveitsiläisen Hublot-kellomerkin timanttinen Big Bang -ökymalli. Kello maksaa uutena yli 34 000 euroa. Isacin lisäksi merkkiä on tehnyt tunnetuksi myös räppäri Cheek, joka on toiminut Hublot-lähettiläänä. 

Kelpaa myös Cheekille

Kyseisen arvokellon yhteydessä voidaan puhua todellisesta luksustuotteesta. Seiskan selvityksen mukaan kyseessä on sveitsiläisen Hublot-kellomerkin Big Bang -ökymalli, jonka arvo uutena on yli 34 000 euroa.

Isacin lisäksi merkkiä on tehnyt tunnetuksi myös räppäri Cheek, joka on toiminut Hublot-lähettiläänä. Maailmalla vastaavanlaisia kelloja on nähty muiden muassa upporikkaiden räppäreiden Jay-Z:n ja Kanye Westin sekä Espanjan ex-kuningas Juan Carlosin ranteissa.

Oheisella videolla Isac Elliot tosin huomauttaa, ettei hänen tarvitse maksaa itse kaikista vaatteistaan ja asusteistaan.

– Kaikki mitä mulla on nytkin päälläni, on annettu. Nämä eivät siis maksaneet hirveästi mitään.

Lue lisää Isac Elliotista tuoreimmasta Seiskasta!
 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Kristian Wallin, Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Romugrilli: Suoraa puhetta seksistä ja pornosta – ”Vanhan kansan jörnäytys on lähetyssaarnaaja, takaapäin ja suihin!”

Henna-rakas pyllisteli, Mika Salo istui maassa! Paparazzi yllätti yhdessä jumppaavan pariskunnan – kuvat!

Katso video!

Kurkkaa Esko Eerikäisen matkailuautoon: sängyssä saa napostella namia kattilasta, mitä löytyykään jääkaapista?

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!