Nyt laukeaa stressi! Sofia Belórf esittelee kuukausien paineen runtelemia piirteitään: saa nimipäivän kunniaksi kasvoilleen kunnon hoidon - kuva!

Uutiset | 15.05.2020 16:31

Tänään (15.5.) on Sofian nimipäivä, ja viime aikoina kohuotsikoissa viihtynyt Sofia Belórf, 30, juhlistaa nimeään kasvohoidolla.  

Hehkeä brunetti julkaisi Instagram-tilillään hilpeät onnentoivotukset kaimoilleen. 

- Hyvää nimpparia mulle ja kaikille kaimoille, Sofia kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Hän paljasti hemmottelusuunnitelmansa johtuvan pitkäaikaisesta rasituksesta. 

- Suuntaan seuraavaksi kasvohoitoon hemmotteluun - viime kuukausien stressi pois kasvoilta, Sofia kertoo.

Merkit moisesta ahdingosta ovat hyvin hankalasti havaittavissa Sofian kasvoilta. Onkohan hän sittenkin alkanut näkemään jo harhoja stressin voimasta?

Stressin taustat?

Sofian stressaantuneisuus johtunee siitä, että hän on ollut kohuotsikoissa pääsiäisestä asti. Sofian ja liikemies Stefan Thermanin salasuhde paljastui, mikä aiheutti Stefanin ja Martina Aitolehden eron. Myös Sofian ja Katiska-jutun pääepäillyn Niko Ranta-ahon suhde tuli tiensä päähän suhdepaljastuksen myötä.

Sofian ja Stefanin suhteen paljastuminen aiheutti kohukaunottarelle huomattavasti harmia. Sofia häädettiin hänen ex-rakkaansa Nikon perheen omistamasta luksusasunnosta Helsingin Erottajalta. Samalla Ranta-ahon perheeltä saatu rahallinen tuki tuli tiensä päähän.

Lue lisää: Stefan Therman on rakastunut Sofia Belórfiin! Sai somepäivitykseensä vastaukseksi karmean haukkumyrskyn!

Lue lisää: Sofia Belórfin kohuhäädön taustat paljastuivat: majaili luksusasunnossa ilmaiseksi ilman vuokrasopimusta!

Nimen historia

Sofian nimipäivä on ollut suomalaisten kalentereissa jo noin 70 vuotta. 

Sofia-nimi tulee kreikankielisestä sanasta σοφία, joka tarkoittaa viisautta. Kotimaisten kielten keskuksen mukaan se kirjoitetaan länsimaalaisilla aakkosilla muotoon sopheia. 

Saamme kiittää nimen suomalaisesta suosiosta Ruotsin kuningattaria, jotka kantoivat tätä nimeä ylpeästi. Sofia on hyvin yleinen toisena nimenä. Etunimenä Sofia on ollut erittäin suosittu Pohjanmaalla ja Pohjois-Suomessa 1800-luvun puolella.

Nimi alkoi päästä uuteen suosioonsa 2010-luvulla, ja se on pitänyt annettujen nimien kärkipaikkaa kolmena eri vuotena: 2011, 2014 ja 2016. 

 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All over press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!