Stefan Therman on rakastunut Sofia Belórfiin! Sai somepäivitykseensä vastaukseksi karmean haukkumyrskyn!

Uutiset | 11.05.2020 10:58

Liikemies Stefan Therman, 32, julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa venesatamassa Helsingissä. Kuva on kerännyt liudan armottoman negatiivisia kommentteja Stefanin, Martina Aitolehden ja Sofia Belórfin kolmiodraamasta.

Stefan löi luun kurkkuun arvostelijoilleen tekemällä yllättävän ja suoran paljastuksen.

- Onks se teidän ongelma että olen rakastunut? Stefan kommentoi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bla bla 🦶🏻 bla

A post shared by Stefan Therman (@stefutherman) on

Monet kuvaa kommentoineet ovat lytänneet Sofia Belórfin täysin. Stefan ei ole kuitenkaan poistanut kommentteja.

- Suojaa omaisuutesi ja pakene. Siinä on vinkit jotka ovat sinulle kultaakin arvokkaammat, eräs kommentoi.

- Mitäpä veikkaat miten käy sinulle jos et omaisuuttasi suojele. Sofian saat kyllä itselläsi pidettyä kunhana rahantulo on tasaista ja ostelet sille merkkijuttuja, viet ulkomaille yms. Mitään hän ei tee muuta kun laittaa naamansa ja ulkoiluttaa rakkiaan, toinen kirjoitti.

Osa kommentoijista ei säästellyt sanojaan.

- Höyryt kun alkaa poistua nupista, niin tajuat mitä olet menettänyt. Törkeintä mitä voi tehdä, on viedä lasten  kotiin toisen naisen ja kertoo naisesta kaiken, kun sinne menee. Ei voi näitä kahta naista voi edes verrata toisiinsa. Toivottavasti saat kuitenkin elämäsi järjestykseen tyttäresi takia.

- Nyt kyl ku kattoo sua ja sun suhtautumista tähän ero asiaan nii sen tajuaa kuinka paljon parempaa Martina voi saada ja tulee saamaan.

 

Hemepeilyä somessa

Sofia ja Therman yrittivät kiistää suhdehuhut viimeiseen asti, mutta nyt he eivät halua peittää tunteitaan. Viikonloppuna Sofia julkaisi Instagramin Stories-osioissa videon, jossa hän antoi pusun Stefanille.

Tätä edelsi kuitenkin tilanne, jossa Stefanin ex-rakas Martina Aitolehti teki yllätyshyökkäyksen ex-parin Eiranrannan-kotiin. Torstaina Martina julkaisi Instagram-tilinsä Stories-osiossa videon, jossa hän kuvasi kodin eteisessä olleita SOfian laukkuja ja takkeja. Lisäksi videolla nähtiin Sofian Bambi-koira, joka tervehti Martinaa iloisesti.

- Hei! Ootsä muuttanut mun kotiin? Martina kysyi koiralta.

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!