Vain Seiskassa!

Nyt jysähti! Sara Sieppi treffailee komeaa, pitkätukkaista hupparimiestä – kuvat Seiskassa!

Uutiset | 22.08.2019 06:33

Entinen Miss Suomi ja nykyinen somepersoona Sara Sieppi, 28, vaikuttaa löytäneen itselleen seuraa komeasta miekkosesta. Seiskalle on nimittäin viime aikoina sadellut vinkkejä Sarasta viettämässä aikaa pitkätukkaisen komistuksen kanssa.

Sara nähtiin esimerkiksi viime viikon keskiviikkona komean, tummakutrisen miehen kanssa Helsingin Linnanmäen huvipuistossa. Miehellä oli silminnäkijän mukaan päässään musta lippis sekä aurinkolasit. Hänellä oli myös yllään harmaa huppari.

Lue myös: Sofia Belórf ja Sara Sieppi juhlivat Flow’ssa – festarikansa piiritti ja kyttäsi: ”Sofia vaikutti ahdistuneelta!”

Tarkkojen silminnäkijähavaintojen mukaan kaksikko viihtyi varsin tiiviissä tunnelmissa ja päällepäin kuulemma näytti, että he olisivat olleet treffeillä. Miehen kerrotaan jopa kosketelleen Saraa hellästi huvipuistoalueella.

Myöhemmin viikonloppuna Sara ja samainen mysteerimies ikuistettiin yhdessä Tampereen Blockfest-tapahtumassa. Hämeestä kantautuneiden havaintojen ja kuvamateriaalin perusteella kaksikko viihtyi sielläkin hellissä ja läheisissä tunnelmissa.

Lue lisää ja katso kuvat Saran ja mysteerimiehen salatreffeistä Seiska Klubista tästä linkistä!

Seiska 36/2019

Lue juttu kokonaisuudessaan myös torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!