Hyppää pääsisältöön
Markus Kuotesaho tilittää erostaan.

Nuoresta kihlatustaan eronnut romutransu Markus Kuotesaho tilittää kyynisenä: ”Haluan parisuhteen sijaan parittelusuhteen!”

Seiska kertoi aikaisemmin, että Suomen kuuluisin transvestiitti Markus Kuotesaho, 59, myi tärkeän sormuksen kultasepänliikkeeseen, koska hän halusi luopua viimeisestäkin muistostaan, joka liittyy hänen ex-kihlattuunsa, 30 vuotta nuorempaan Lottaan.

Lue lisää: Parisuhteeseen pettynyt Suomen kuuluisin transvestiitti Markus Kuotesaho laittoi rakkautensa sulatusuuniin – video!

Lotta ja Markus tutustuivat Seiskan välityksellä vuonna 2014. Nainen oli nähnyt miehestä kertovan artikkelin, ja lähetti tälle kirjeen.

Kirjeenvaihdon jälkeen Markus päätti ottaa riskin ja lähteä Savoon tapaamaan Lottaa.

– Kysyin, että voinko tulla sinne transukamppeissa. Lotta vastasi, että tule vaikka jätesäkissä, kunhan leikkaat siihen silmänreiät.

Lue myös: Suomen kohutuin romukauppias Markus Kuotesaho kurvailee punaisella paholaisella – kuva!

Savolaiset naiset

Markus viihtyi Savossa kuukauden päivät, ja Revonlahdellakin käytiin esittelemässä miniää nyt jo edesmenneelle Markuksen äidille.

Vaikka parisuhde toimi aikansa kuin suomalainen sinfonia, niin pikkuhiljaa kauneinkin kappale alkaa kulua puhki.

– Lähdin Lotan luota vuoden 2017 juhannuksena, eikä paluuta ollut, perkele.

– Ajattelin, että savolaiset naiset ovat ihania, mutta ei ne perkele olleet sen kummempia kuin täälläkään, Markus kiroaa tuttuun tapaansa.

Markus täyttää syksyllä 60. – Kyllä kai tämä pelleily pitäisi lopettaa, tällainen vanha hullu ukko perkele, hän sanoo samalla, kun maalaa punaisia huuliaan.
Markus täyttää syksyllä 60. – Kyllä kai tämä pelleily pitäisi lopettaa, tällainen vanha hullu ukko perkele, hän sanoo samalla, kun maalaa punaisia huuliaan.

 

Lue myös: Suomen kuuluisin transvestiitti, romukauppias Markus Kuotesaho keräsi Oulussa liki 4000 ääntä ja jäi silti rannalle: "Kaikki pässinpäät äänestävät omia puolueitaan!"

Markus on tullut kyyniseksi rakkauden suhteen, eikä hän odota enää naisilta liikaa.

– En jaksa ottaa enää stressiä niistä. Haluan parisuhteen sijaan parittelusuhteen.

Markus rakastaa nuorempia naisia. Seiskan reportterin kysyessä naisihannetta, seuraa pitkä hiljaisuus.

– Saako sanoa, että suurin piirtein tuon näköinen, Markus nyökkää reportterin suuntaan, joka lehahtaa välittömästi yhtä punaiseksi kuin Markuksen hame ja auto.

Videolla Markus käy myymässä sormuksensa ja tilittää erostaan!

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Markku Ruottinen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!