Hyppää pääsisältöön

Näin suomalainen Joalin, 16, päätyi Simon Fullerin Now United -popsensaatioon – katso video!

Suomalainen, mutta Meksikossa asuva 16-vuotias Joalin Loukamaa on yksi Now United -popsensaation jäsenistä. Bändistä povataan kansainvälistä ilmiötä, sillä sen perusti Simon Fuller, joka tunnetaan Spice Girls ja S Club 7 -yhtyeiden managerina sekä Idol- ja Tanssii tähtien kanssa -formaattien kehittäjänä.

LUE LISÄÄ: UUSI POPSENTAATIO NOW UNITED SAAPUU TÄNÄÄN SUOMEEN! MUKANA 16-VUOTIAS SUOMALAINEN "B-GIRL" JOALIN LOUKAMAA - KATSO ESITTELYVIDEO!

Now united

Bändi kiertää parhaillaan ympäri maailmaa, sillä jokainen bändin 14 jäsenestä on eri maasta. Alkuviikosta Now United rantautui Helsinkiin 12 bändin jäsenen voimin.

KATSO MYÖS: POPSENSAATIO NOW UNITED POSEERASI JOULUPUKIN KAINALOSSA HELSINKI-VANTAAN LENTOASEMALLA - NÄIN BÄNDIN SUOMALAISVAHVISTUS AIKOO ESITELLÄ SYNNYINMAATAAN BÄNDIKAVEREILLEEN!

- Työskentelen mallina, ja yhtenä päivänä malliagentti soitti Simon Fullerin projektista. Lähetimme muutaman kuvan ja videon, he tykkäsivät niistä. Pääsin Meksikon finaalin ja sieltä minut valittiin kahden muun tytön kanssa Meksikon edustajaksi, Joalin kertoi Seiskalle.

Joalin matkusti Los Angelesiin viikon treenileirille, jossa tanssittiin ja laulettiin.

- Sen päätteeksi valittiin ryhmä. Simon katsoi minua ja sanoi, että hän tietää minun olevan suomalainen. Ajattelin, että voi ei.

- Simon sanoi sen olevan hyvä asia, sillä hän halusi lisätä Suomen ryhmään. Tässä nyt ollaan, Joalin iloitsi.

Mitä kaikkea on tapahtunut sen jälkeen? Katso video!


Teksti:
Katja Lintunen
Kuvat:
Ari Lahti

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!