fbq
Uutiset
27.04.2017 12:25
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Annika Palmu on Tapparan tulikuuma cheerleader.
No nyt se selvisi! Hän on Suomen seksikkäimmän cheerleaderin Annika Palmun, 22, kundikaveri – olisihan se pitänyt arvata
Uutiset
27.04.2017 12:25
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Ikivanhan olettamuksen mukaan jääkiekkoilijat ja missit löytävät helposti yhteisen sävelen. Ja onhan siitä aikojen saatossa lukemattomia esimerkkejäkin, kuinka lempi leiskuu pelaajien ja kaunottarien välillä.

Mutta entäs, jos kyseessä onkin cheerleader – kenties jopa Suomen seksikkäin sellainen?

Seiska esitteli viime viikolla Tapparan liigajoukkueen tanssiryhmän Sparkling Starsin kapteenin, 22-vuotiaan Annika Palmun. Erittäin luettu juttu tulikuumasta Annikasta käytännössä katsoen räjäytti internetin.

TAUSTAA: Todellinen enkeli! Onko kurvikas Annika, 22, Suomen seksikkäin cheerleader?

Annika Palmu

Kyseisessä jutussa Annika tuli murskanneeksi monien miesten sydämet ilmoittamalla, ettei valitettavasti ole vapailla markkinoilla.

Eivätkä Seiskan lukijat jääneet paitsioon. Jonkin aikaa jutun julkaisun jälkeen toimitukseen alkoi tipahdella vinkkejä Annikan poikaystävästä, jonka ammatti ei varsinaisesti yllätä.

- Annika seurustelee Tapparassa pelaavan Jere Rouhiaisen kanssa. Pari on seurustellut ainakin alkuvuodesta asti, eräskin lukija hiiskuu.

Ja toden totta: Seiskan tiedustellessa asian laitaa Annika vahvisti seurustelusuhteensa Jereen, muttei halunnut kommentoida sitä sen enempää. Myös Jeren suu pysyi visusti supussa.

 

Poppariosasto saa nauttia myös?

Henkilön Jere Rouhiainen (@rouhiainen) jakama julkaisu

Vaikka cheerleaderin miesmaku näyttäisi olevan samankaltainen kuin monella missillä, pinnalliseksi Annikaa ei voi kutsua. Tässä tapauksessa rakkaus ei nimittäin todellakaan katso tehopisteiden määrää.

Hakametsän kurvikaunotar ei näet ole huolinut käsikynkkäänsä mitään ykkösketjun pistenikkaria. Annikan tavoin Tampereelta kotoisin olevan Jeren, 21, vyöllä on 48 liigaottelua, joissa puolustaja on saalistanut yhden syöttöpisteen.

182-senttinen peruspakki ei ole pelannut Liigan finaaleissa vielä yhtäkään ottelua, mutta kovana tsempparina tunnettu mies matkustaa muun joukkueen tavoin tänään torstaina Kuopioon, kun mestaruus on ensimmäistä kertaa katkolla kirvesrinnoille.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »