Katso videot!
ville leino

No nyt on kuuma maajussi - NHL-tähti Ville Leino puimurihommissa: katso video!

06.09.2019 13:01

Huokean liikevaihdon tehnyt Billebeino-vaatemerkki on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa entinen NHL-tähti Ville Leino hyppää puimurin ohjaksiin. 

Brändi on tunnettu upeista ja visuaalista mainosvideoista, joissa kerta toisensa jälkeen on nähty toinen tunnetuimpia suomalaisjulkkiksia. Tällä kertaa videon tähtenä on vain ja ainoastaan Billebeinon ystävänsä Juhani Putkosen kanssa perustanut Ville.

Lue myös: Baljon bätäkkää! Ville Leino tekee railakkaasti rahaa BilleBeino-vaatebisneksellään – liki puolen miljoonan voitot vuodessa!

Videolla Ville ajaa puimurilla edestakaisin, kunnes peltoon on saatu Billebeinon tuttu logo. Drone-kuvauksen ansiosta taideteoksesta saa nauttia videolla myös yläilmoista. 

Nähtäväksi jää onko kyseessä mainostemppu esimerkiksi uutta mallistoa varten vai onko luvassa jotain täysin uutta. 

Lue myös: Tsekkaa kuva - Ville Leinon Billebeino-vaatemerkistä myydään jo piraattiversioita Turkin turistikojuissa: ”Siellä ne olivat Adidasten ja Nikejen joukossa!”

Billebeinon suosio näkyy jo Suomen rajojen ulkopuolella. Vuosi sitten kesäkuussa paitojen piraattiversioita alkoi näkymään esimeriksi Turkissa. 

- Onhan se tavallaan aika kova juttu, että ”tuotteitamme” on siellä ”Nikejen” ja ”Adidasten” seassa. Kyseessä on kaksipiippuinen juttu, sillä emme missään nimessä halua ihannoida piratismia, mutta samalla olemme tehneet jotain oikein, jos tuotteitamme kopioidaan, Juhani kertoi Seiskalle. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!