fbq
Uutiset
24.11.2020 09:31
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram ja YouTube
Kerttu Rissanen
No huh! Salkkarit-kaunotar Kerttu Rissanen, 24, julkaisi hätkähdyttävän nakuilukuvan: poseeraa sensuellisti kylvyssä - katso!
Uutiset
24.11.2020 09:31
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram ja YouTube

Salatut elämät -tv-sarjassakin näytellyt Kerttu Rissanen, 24, osaa ottaa ilon irti myös alkuviikosta. Kerttu julkaisi eilen maanantaina nautinnollisen kylpykuvan itsestään sosiaalisessa mediassa.

Otoksessa kaunotar kylpee ammeessa rentouttavissa kylpyvaahdoissa, kuplajuomalasi kädessään. Nakuilukuva on poikkeuksellisen vähäpukeinen Kertun Instagram-fiidissä, vaikka kylpyvaahdot peittävätkin hänen vartalonsa.

- Vaikka on maanantai, käyttäydy kuin olisi lauantai. Voisiko maanantait alkaa vaik näin, Kerttu mietti omalla Instagram-tilillään.

Myöhemmin Kerttu lisäsi kuvatekstiin sulkujen sisälle, että oli tehnyt päivityksen oikeasti kuntosalilta käsin, ei kylpyammeesta.

Lue myös: Tällaista kuvaa on odotettu! Salkkarit-kaunotar Kerttu Rissanen, 24, ja Sami Uotila, 49, poseeraavat yhdessä sängyssä - suhde kestänyt jo kaksi vuotta: "Oli ihana ilta!"

Avoliittoon

Kerttu on muuttamassa yhteen näyttelijä Sami Uotilan, 49, kanssa Helsingin keskustaan, joten valitettavasti sulotar ei ole vapailla markkinoilla. Kaksikko on seurustellut jo kaksi vuotta.

Kerttu julkaisi ihanan yhteiskuvan tulevan avopuolisonsa kanssa viikonloppuna. Kuvassa Kerttu ja Sami nauttivat yhteisestä taipaleestaan hotellin sängyssä.

Lue lisää: Salatut elämät -pari Sami Uotila ja Kerttu Rissanen - avoliitto!

Kerttu on myös innokas urheilija. Upeavartaloinen näyttelijä toivotteleekin usein iloista ja energistä viikkoa Instagram-seuraajilleen.

Katso video: Kerttu Rissanen, totuus vai tehtävä?

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Kerttu Rissanen tyrmää romanssihuhut Archie Cruzin kanssa - videot romanttiselta lounaalta paljastavat totuuden suhteen tilasta Salkkarit-tähden kanssa! Katso!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »