Uutiset

Niko Saarista kohtasi suuri suru - rakas pappa nukkui pois: Anteeksi, että suljin teidät ulos mun elämästä julkisuuden ekoilla askelilla

19.08.2019 10:01

Mediapersoona Niko Saarinen julkaisi tänään aamulla (16.8.) Instagram-tililleen kuvan, jossa poseeraa pelkässä kaulakorussa. Samassa hän hehkutti ilmestynyttä Nikotellen-podcast jaksoaan, jossa hän puhui nostalgisista asioista. 

Tunteja myöhemmin kuva poistui Instagram-tililtä. Nyt Niko kertoo syyn sille. 

Tunti kuvan julkaisusta sain puhelun että pappani on nukkunut poisNostalgia sai sanana aivan uuden merkityksen tälle perjantaille. Niko kirjoittaa julkaisemaansa kuvaan. 

Lue myös: Oho, Niko Saarinen vetäytyi julkisuudesta: ”Minun oli hankittava elämälle uusi suunta – tienaan silti hyvin!"

Tuki ja turva

Niko kertoo, että hänellä ei ole enää ketään isovanhemmista jäljellä. 

Heistä jokainen oli mulle niin isossa roolissa lapsuudessa ja nuoruudessa. Osa näki mun kasvun aikuiseksi,osan saatoin hautaan jo kauppiksessa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poistin aamulla julkaiseman kuvani jossa poseerasin vain kaulakorut päälläni ja hehkutin meidän nostalgia jaksoa joka tipahti spotifyihin aamulla. Tunti kuvan julkaisusta sain puhelun että pappani on nukkunut pois.😓 Nostalgia sai sanana aivan uuden merkityksen tälle perjantaille. Podcastissa puhutaan aromipesästä,kuponkiuutisista..mutta täällä nyt vähän erinlaiset fiilikset. Käsittämätöntä miten havahtuu 32-vuotiaana siihen että mun neljästä isovanhemmasta ei ole yksikään enään elossa. Heistä jokainen oli mulle niin isossa roolissa lapsuudessa ja nuoruudessa. Osa näki mun kasvun aikuiseksi,osan saatoin hautaan jo kauppiksessa. Nyt musta tuntuu että tänään,tähän hetkeen on päättynyt yksi aikakausi. Se on normaalia että näin sen elämän kuuluu mennä, mutta onhan se nyt v*tun perseestä.Kuka sulle nyt maksaa 10penniä kappaleelta siitä että sä keräät metsästyspyssyn panoksia mökin pihalta? Entä kuka sulle tuo keittiöstä pihalle purkkeja että saat kerää niihin karvamatoja? Kuka pakkaa sun laukkuun Valittuja Paloja joita kuljetat kotiin että sun vanhemmat voi kuskaa niitä lehtiroskikseen kun ethän sä ees osaa lukea vielä? Kenen kanssa sä myyt mansikoita torilla kesälomalla kun muut lapset viettää lomaa,mutta sulle opetittiin aina että mikään markka ei tule tässä elämässä ilmaiseksi? Tuli se vaihe elämässä kun teininä oli niin vitun hankalaa istua autoon ja tulla moikkaan teitä,koska mä halusin juosta kavereiden kanssa rööki suussa keskustassa. Ja anteeksi että mä suljin teidät ulos mun elämästä kun mä olin vitun sekasin julkisuuden ekoilla askelilla ja mun kasvukivut oli niin suuret,pelkäsin että häpeette mua että unohdin mitkä asiat mulle on mun elämässä tärkeitä. 💔 Toivottavasti teillä kaikilla on hyvä olla siellä missä ootte nyt. Mulla on teistä kaikista miljoona hyvää muistoa, mä muistan miltä mummolat tuoksu ja miltä teidän kotiruoka maistu. Miten paljon te rakastitte mun vanhempia ja miten paljon sain teiltä osakseni rakkautta. Oli ihana elää tasapainoinen lapsuus & nuoruus jossa te olitte turvana ja apuna. ❤️ Me nähdään vielä ja höpsötellään,koska sitä me tehtiin aina kaikkien kanssa kun nähtiin. Te olitte kaikki SUPERIHMISIÄ! T: Pikku-Niko

A post shared by NikoSaarinen (@nikosaarinen) on

Niko jakaa seuraajilleen kauniita muistoja hänen ja pappansa yhteisistä hetkistä. 

- Kuka sulle tuo keittiöstä pihalle purkkeja että saat kerää niihin karvamatoja? Kuka pakkaa sun laukkuun Valittuja Paloja, joita kuljetat kotiin, että sun vanhemmat voi kuskaa niitä lehtiroskikseen, kun ethän sä ees osaa lukea vielä? 

Kasvukipuja

Niko kertoo kirjoituksessaan myös vaiheesta, jolloin hän pelkäsi, että hänen isovanhempansa häpeävät häntä ja kuinka Niko oli unohtanut sen, mikä todellisuudessa elämässä on tärkeintä.  

- Tuli se vaihe elämässä kun teininä oli niin vitun hankalaa istua autoon ja tulla moikkaan teitä,koska mä halusin juosta kavereiden kanssa rööki suussa keskustassa. Ja anteeksi että mä suljin teidät ulos mun elämästä, kun mä olin vitun sekasin julkisuuden ekoilla askelilla ja mun kasvukivut oli niin suuret. 

Lue koko päivitys täältä

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!