Niina Kuhta salasi sukunimensä Jussi-rakkaaltaan – ”En osannut odottaa, että joudumme suhteemme alussa Seiskan paparazzaamaksi!”

Uutiset | 14.02.2020 15:04

Televisiosta tutun hääalayrittäjän Niina Kuhdan, 38, ja it-alan ekonomin Jussin, 42, rakkaus roihahti viime syksynä heidän löydettyään toisensa Tinderistä.

– Viestittelimme kaksi viikkoa, ennen kuin tapasimme ensimmäisen kerran. Sen jälkeen emme ole olleet montaakaan päivää erossa toisistamme, Jussi kertoo Seiskalle.

Lue myös: ”Ihana miehinen mies” sulatti Niina Kuhdan sydämen – intohimon liekki roihahti jo ensitreffeillä: ”Menimme ensin kahville, sitten kävelylle ja…”

Ennen ensitapaamista helsinkiläiskahviossa Niina ei suostunut antamaan Jussille puhelinnumeroaan eikä kertonut sukunimeään, sillä hän ei halunnut Jussin etsivän hänestä tietoja netistä.

Jussille tulikin täytenä yllätyksenä, että Niina oli voittanut Miss Plus Size -kilpailun ja tehnyt isoja tv-töitä. Viimeksi syksyllä Niina oli tähdittänyt Nelosen Suurin pudottaja- sekä TV5:n Say Yes to the Dress Suomi -ohjelmaa.

Lue myös: Paparazzi iski! Tässä on Suurin pudottaja -tähti Niina Kuhdan uusi rakas!

– Olen aina katsonut hirveän vähän televisiota ja lukenut viihdeuutisia. En osannut odottaa, että joudumme suhteemme alussa Seiskan paparazzaamaksi. Se ei kuitenkaan haitannut minua. Olen hyvin sosiaalinen, joten olin mielelläni Niinan seuralaisena Linnan juhlien jatkoilla, Jussi kertoo.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!