Näyttelijä Kari Väänäsen paljastaa - Vesa-Matti Loiri sai vakavan sairauskohtauksen hotellissa: ”Vesku taisi olla kliinisesti kuollut”

Näyttelijä Kari Väänäsen ja Vesa-Matti Loirin ystävyys meinasi katketa – Loiri sai vakavan sairauskohtauksen hotellissa: ”Vesku taisi olla kliinisesti kuollut”

16.09.2019 13:15

Seiska tapasi näyttelijä Kari Väänäsen Mestari Cheng -elokuvan pressitilaisuudessa Helsingin Tennispalatsissa. Pitkän linjan näyttelijä on hyvä ystävä elokuvassakin näyttelevän Vesa-Matti Loirin kanssa. Kaksikon ystävyys meinasi kuitenkin katketa vuonna 2010, kun Loiri sai sairauskohtauksen Sodankylän elokuvajuhlilla. 

- Se tapahtui hotellin käytävällä. Vaimoni sattui paikalle, kun Vesku oli puolialastomana tuupertunut lattialle. Hän oli ollut tulossa saunasta. Ellei vaimoni Terhi olisi sattunut paikalle, niin olisi voinut olla liian myöhäistä. Oli tosi hilkulla, kun Vesku saatiin ambulanssiin ja matkalle Rovaniemelle. Vesku taisi olla, en lupaa, että näin se oli, mutta kliinisesti kuollut. 

vesku

Lue myös: Uutuuskirja: Jasper Pääkkönen auttoi korjaamaan Vesa-Matti Loirin ja Joonas-pojan tulehtuneet välit

Tapaus pidettiin hyvin salassa, sillä hotellin kerros suljettiin ja Vesku vietiin ambulanssiin takaoven kautta. 

- Koko dramatiikka paljastui Veskun kirjan myötä. 

Kirjailija Jari Tervon kirjoittama Loiri.-elämäkerta julkaistiin viime viikolla. 
 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: petri voutilainen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!