fbq
Uutiset
08.07.2018 21:43
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Jere ja Nanna Karalahti
Nanna ja Jere Karalahti saivat tytön! Tuore isä julkaisi kuvan vastasyntyneestä - katso! "Ikimuistoinen hetki"
Uutiset
08.07.2018 21:43
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti ja hänen Nanna-vaimonsa ovat saaneet sunnuntaina (8.7.) perheenlisäystä.

Jere ilmoitti asiasta sunnuntaina Instagram-tilillään. Hän julkaisi kuvan vastasyntyneestä tytöstä ja tätä ihmettelevästä Jax-pojasta.

- Isoveli näki siskon ensimmäistä kertaa, ikimuistoinen hetki meille kaikille. Tänään meidän perheeseen syntyi pikku-Nanna ja kaikki meni täydellisesti, KIITOS NANNA että olet meidän leijonaemo, pidät meistä kaikista huolta,annat meille kaikkesi ja kaiken rakkauden jokapäivä, Jere kirjoitti koskettavasti kuvan oheen.

Lue myös: Nanna Karalahti esittelee lastenhuoneidensa sisustuksen: Voi, miten söpöjä yksityiskohtia - katso video! 

Nykyään Keravalla asuvat Jere ja Nanna ovat olleet naimisissa kolme vuotta ja heillä on ennestään 2-vuotias Jax-poika. Lisäksi Jerellä on 18-vuotias Ronja-tytär edellisestä avioliitosta Susanna Karalahden kanssa sekä 4-vuotias Stella-tytär salasuhteesta valkovenäläisen Oksana Chaikon kanssa.

Jere ja Nanna ostivat viime syksynä keravalaiselta, modernilta pientaloalueelta 369 000 euron omakotitalon. Kodissa on 5–6 huonetta, keittiö, saunaosasto, kodinhoitohuone ja kaksi kylpyhuonetta. Lasitetulta terassilta pääsee omalle pienelle pihalle. Neliöitä on 152.

Lue lisää: Tänne Jere ja Nanna Karalahti muuttivat – 369 000 euron omakotitalo!

Seiska uutisoi Nannan raskaudesta ensimmäisenä jo talvella, mutta pariskunta kertoi asiasta julkisesti itse vasta myöhään keväällä.

Lue myös: Nanna Karalahti viimeisillään raskaana: muhkea vauvamasu varasti huomion Helsingissä - kuvat! 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »