Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Nanna Karalahti

Nanna Karalahti tilittää somessa raskaasta arjestaan yrittäjänä kahden pienen lapsen kanssa: "Mulla ei käy siivoojat tai ole kodinhoitajaa"

Fitness-kaunotar ja ex-kiekkoilija Jere Karalahden vaimo Nanna Karalahti on monessa mukana. Perheen ja kodin lisäksi hän pyörittää kuntoilubisnestä, päiväkotia ja kahvilaa, sekä päivittää kaiken ohella paria sometiliäkin.

KATSO MYÖS: NANNA KARALAHTI MENETTI 500 INSTAGRAM-SEURAAJAA VIIKOSSA – PURKI TUNTOJAAN: OLEN JUURI SE SAMA NUORI TAI AIKUINEN, JOKA PETTYY JOS KUVISTANI EI TYKÄTÄ!

- 2,5 vuotias sähäkkä poika. Puolivuotias vauva. Ruoan laitto, pyykkien pesu, imurointi, moppaus, neljässä yrityksessä mukana, omia ja lasten harrastuksia, aviomies, pimeys, väsymys, vaipat, itku, uhma ja vähäinen uni. Tämä on myös minun elämää. Mulla ei käy siivoojat tai ole kodinhoitajaa. Sen takia tiedän tasan tarkkaan mitä on kun ”ei ole” sitä omaa treeniaikaa, Nanna kirjoittaa tuoreessa Instagram-postauksessaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Nanna Karalahti (@nanna.koo) jakama julkaisu

Samalla hän luonnollisesti mainostaa omia valmennuksiaan, joita Instagram-postausten mukaan riittää. Silti Karalahtien koti näyttää virheettömältä. Ei siis ihme, että Nannaa väsyttää!

LUE MYÖS: TÄSSÄ OVAT SOKKIKUVAT JERE KARALAHDESTA: RIVOA KÄYTÖSTÄ VAUVANSA EDESSÄ – NANNA-VAIMO VAIN NAUROI!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se tunne, kun on alottanut jo joulufiilistelyt marraskuussa... 😎😂❤️

Henkilön Nanna Karalahti (@nanna.koo) jakama julkaisu

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus ja Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!