Uutiset
Katso kuva!

Nanna Karalahti menetti 500 Instagram-seuraajaa viikossa – purki tuntojaan: Olen juuri se sama nuori tai aikuinen, joka pettyy jos kuvistani ei tykätä!

20.12.2018 11:49

Fitness-kaunotar Nanna Karalahti saavutti 100 000 Instagram-seuraajan rajan hiljattain. Iloa ei kestänyt kauan, sillä hän menetti 500 seuraajaa viikossa.

Nanna kirjoitti Instagram-tilillään julkaisemansa kuvan yhteydessä, että 100 000 seuraajan rajan saavuttaminen tuntui hänestä hyvältä.

- Olin ylpeä ja jotenkin se luku myös teki minusta omissa silmissäni paremman ihmisen. Sellaisen ihmisen, jolle luvut merkitsivät jotain. Jolle luvut olivat osa itseluottamusta, hän kirjoitti kuvansa yhteyteen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-500 seuraajaa viikossa, miten se vaikutti minuun? Aina puhun siitä muille ja varsinkin nuorille, jotka usein miettivät seuraaja- ja tykkääjämääriä, kuinka pitää keskittyä elämässä niihin oikeasti merkityksellisiin ja positiivisiin asioihin. Mitä väliä lukumäärillä oikeasti on? Nyt kun ylitin muutamia viikkoja sitten maagisen 100 000 seuraajan rajan (kerkesin pitämään jopa yhden markkinointipalaverin hienoine dioineen, jossa tämä luku näkyi). Huomasin, että se merkitsi minulle jotain. Olin ylpeä ja jotenkin se luku myös teki minusta omissa silmissäni paremman ihmisen. Sellaisen ihmisen, jolle luvut merkitsivät jotain. Jolle luvut olivat osa itseluottamusta. Iso kiitos teille viidelle sadalle, jotka jostain syystä lopetitte minun seuraamisen viikon sisällä. Huh, iso kiitos! Havahduin siihen, että olen juuri se sama nuori tai aikuinen, joka pettyy jos kuvistani ei tykätä. Havahduin huomaamaan miten hölmö olinkaan! Teitä, 99 500 ihmistä varten teen tätä tiliä. Munhan pitää keskittyä teihin - positiivisiin asioihin ja siihen ylivoimasesti suurempaan voimaan. 😍 Negatiivisuus on kamalan vahvaa. Jos saamme 20 hyvää palautetta ja yhden huonon, muistamme tämän huonon vielä vuosien jälkeen, mutta emme yhtään hyvää. Arvostetaan niitä, jotka seuraavat ja jotka tykkäävät. Ja kyllähän me kaikki loppupeleissä tiedetään, että silläkään ei ole väliä - tärkeintä on, että se ihminen, joka on nyt sun vierellä, tykkää ❤️ Terkkuja tuhisevan nukkuvan pienen tyttövauvan vierestä 😘 Me kaikki olemme samanlaisia. Yhtä vahvoja, mutta myös yhtä heikkoja. Muuttakaa se oma suhtautuminen seuraajia ja tykkäyksiä kohtaan, jos se yhtään on vinksallaan. Näin minullekin kävi, vaikken koskaan ajatellut niin käyvän 😎 Paras opin tie on mutkikas virheellinen tie.

A post shared by Nanna Karalahti (@nanna.koo) on

Seuraajien menettäminen kuitenkin sai hänet havahtumaan, sillä tilanne toi esiin puolia, joita Nanna ei tunnistanut itsessään aikaisemmin.

Havahduin siihen, että olen juuri se sama nuori tai aikuinen, joka pettyy jos kuvistani ei tykätä. Havahduin huomaamaan miten hölmö olinkaan! Teitä, 99 500 ihmistä varten teen tätä tiliä. Munhan pitää keskittyä teihin - positiivisiin asioihin ja siihen ylivoimaisesti suurempaan voimaan.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!