nanna karalahti

Nanna Karalahti avautuu eronsa syistä: Paras vaihtoehto oli luovuttaa!

14.09.2017 12:07

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden vaimo Nanna Karalahti paljastaa tuoreessa Idealistan blogipäivityksessään, mistä hänen ja Jeren erossa oli kyse.

LUE MYÖS: Jere Karalahden romanssi 17 vuotta nuorempaan parturikampaajaan on ohi!

Nannan mukaan eron syynä ei ollut Jeren naisseikkailut, vaan hän itse.

Kun tulee eteen tilanne, että jokainen suunta tuntuu väärältä vaihtoehdolta, on paras vaihtoehto luovuttaa. Tämän luovuttamisen kautta pääsin vasta oivaltamaan mistä kaikessa on kyse. Omat ärsyyntymiseni ovat heijastusta omasta itsestäni: “vapauden riisto” äitiyden myötä ei olekaan muuta kuin siunaus ja yritys kontrolloida kaikkea elämässä ei olekaan järkevää. Lopulta luovutus tuntui  suurelta epäonnistumiselta. Kuitenkin aikaa kului ja huomasimme, että se oli yksi parhaista asioista mitä meille tapahtui.

Tuoreen äidin mukaan parisuhde kärsi siitä, että vauvavuosi muutti kaiken.

En selittele nyt mitään, mutta haluan, että ymmärrätte kokonaisuuden. Perustin Heron vauvavuotena, Jere puhui kirjaan koko elämänsä läpi ja lopetti uransa samana vuonna. Yhtäkkiä me kolme ihmistä ollaan kaikki tilanteessa, missä kaikki ovat uutta. Ei pelkästään vauvavuosi vaan kaikki muutkin yksityisasiat. Tähän päälle vielä vahvat egot, milloin sodan syttyessä ei osata riisutua maskeistaan vaan nostetaan miekat pystyyn, ei tule hyvää jälkeä. Kaikki kaunis on aina aitoa, kaikki kaunis syntyy yleensä tietynlaisen luovuttamisen ja itsensä oivaltamisen kautta.

Hän vakuuttaa, että nyt kaikki on hyvin.

Onneksi olemme nyt toistemme puolella täysin alasti. Ihana olla oma itseni ja samalla antaa toisen olla. Kaikilla on hyvä olla ja se heijastuu siihen kaikkein tärkeimpään eli meidän poikaan.

Lue Nannan koko blogipostaus täältä.

 Nanna puhuu tänään (14.9.) lisää erostaan ja parisuhteestaan Maria Veitolan vieraana EVS live -ohjelmassa MTV3:lla klo 21.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!