Nämä kuvat on nähtävä! Kelly Kalonji hämmästeli Kongossa veistoksellisen kurvikkaita naisia: ”Vitsi miten upeita mimmejä!”

Uutiset | 30.08.2017 19:01

Seurapiirikaunotar ja Miss Helsinki vuosimallia 2013 Kelly Kalonji vieraili hiljattain synnyinmaassaan Kongon demokraattisessa tasavallassa. Se oli ensimmäinen kerta, kun Kelly vieraili kotikulmillaan muutettuaan 7-vuotiaana Suomeen.

Tapahtumarikkaalla reissulla Kelly ei voinut olla kiinnittämättä huomiota kongolaisnaisiin, joiden kauneus ja kurvikkuus löivät suomalaistuneen naisen ällikällä.

– He olivat paljon kurvikkaampia kuin minä! Olihan sielläkin sellaisia laihempia malli-tyttöjä, mutta he ovat pääosin kyllä tosi kurvikkaita, Kelly, 30, kehuu Seiskalle.

Se on melko paljon sanottu, sillä kuten oheisista kuvista näkyy, kurveja löytyy Kellyltäkin:

– Jok’ikisellä naisella, keitä Kongossa näin, oli runsaasti muotoja. Se oli suoraan sanottuna – anteeksi nyt vaan – ihan hel-ve-tin hienoa! Kelly innostuu.

– Ihan oikeasti. Ne vartalot olivat kuin veistokset.

Kelly kertoo nähneensä Kongon-matkallaan myös yllättävän paljon erittäin lyhyttukkaisia, jopa kaljuja kaunottaria.

– Jäin oikein ihailemaan, että vitsi miten upeita mimmejä. Joku mallitoimisto kun saisi heistä vähän vinkkiä, niin… Vau!

Kelly vinkkasi Seiskalle muutamista Instagram-tileistä, joille on kerätty näyttäviä kongolaisdaameja. Eivätkä kyseisten kuvien kaunottaret kuulemma edes ole niin sanotusti kirsikkoja kakun päältä, vaan vastaavanlaisia naisia löytyy Kongosta pilvin pimein.

– Itse asiassa paikan päällä näkee vielä paljon kauniimpiakin naisia. Jollette usko, niin käykää vaikka itse katsomassa, Kelly naurahtaa.

Ohessa esimakua kongolaisesta naiskauneudesta ja sikäläisistä kurveista, Kellyn vinkkaamana.

 

✨✨✨

Henkilön B E N I T S H I (@benitshi) jakama julkaisu

 

Merry Xmas @lydiasabane ???#teamcongo #swag #kinshasa #xmas #congo #congolese

Henkilön congogirlskillingit (@congogirlskillingit) jakama julkaisu

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!