fbq
Uutiset
13.06.2017 14:32
Teksti: seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus
Hannes Hyvönen ja Martina Aitolehti
Näistäkö lemmenpesät Martina Aitolehdelle ja Hannes Hyvöselle? Pikkuyksiö Itä-Helsingissä, luksuslukaali Helsingin ytimessä!
Uutiset
13.06.2017 14:32
Teksti: seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus

Juuri Gladiaattorit-ohjelman purkkiin kuvannut Martina Aitolehti ja hänen avopuolisonsa Stefan Therman ovat eronneet. Stefan vahvisti erouutisen Ilta-Sanomille tiistaina.

Käsittämätöntä pyörittelyä: Martina Aitolehti ja Stefan Therman erosivat taas - oliko syynä tämä mies?

Seiska kertoi jo muutamia viikkoja sitten, että Martina viihtyy tiiviisti Gladiaattorit-kollegansa Hannes Hyvösen kanssa myös kuvausten ulkopuolella.

Martina Aitolehden outo suhdesoppa: yössä Gladiaattorit-Hanneksen kanssa – seuraavana aamuna Stefan ilmoitti erosta!

Tällainen Martina Aitolehteen yhdistetty Hannes Hyvönen on - nämä asiat heitä yhdistävät!

Miljoonakoti Tähtitorninmäellä

Stefan hankki viime vuonna perheelleen reilut 200-neliöisen miljoonaluokan asunnon Helsingin Tähtitorninmäeltä. Epäselvää on, kuka eron jälkeen jää taloon asumaan. Pariskunta ei koskaan virallistanut suhdettaan avioliittoon asti. Martinalla on kaksi lasta, yksi Stefanin kanssa ja yksi ex-aviomiehensä Esko Eerikäisen kanssa.

Tämä syy piti Martina Aitolehden pitkään suhteessa Stefan Thermanin kanssa!

Asunnon tulevaisuuteen saattaa vaikuttaa se, että vaikka Martina on menestynyt muun muassa Miss Helsinki -kilpailun myötä, on hänellä ja ex-rakkaalla huimat tuloerot.

Tuoreimmat verotiedot ovat vuodelta 2015. Tuolloin Martina tienasi 52 361 euroa ja mätkyjä hänelle mätkähti 5 139 euroa.

Stefanin tulot ovat Martinaan verrattuna aivan omaa luokkaansa. Stefan kippasi lompakkoonsa ansiotuloja 53 763 euroa, mutta pääosa tuloista oli pääomatuloja. Niitä ropsahti kiitettävät 426 905 euroa. Tosin herralle iskettiin myös mätkyjä 135 130 euroa, mikä on enemmän kuin Martina tienasi kahden viime vuoden aikana yhteensä.

Hannes muutti marraskuussa

Hanneksella on kolme lasta: kaksi poikaa ja yksi tyttö. Hän erosi vaimostaan vuonna 2011.  

Hannes muutti viime vuoden marraskuussa uuteen osoitteeseen. Tuolloin mies jätti taakseen Oulunkylän ja suuntasi kohti Itä-Helsinkiä. Uusi koti sijaitsee Herttoniemessä ja on 39,5-neliöinen yksiö.

Tuleekohan jommasta kummasta asunnosta Martinalle ja Hannekselle lemmenpesä? Toistaiseksi kumpikaan ei ole myöntänyt suhdetta, vaikka Martina onkin vihjaillut lämpimistä väleistä.

Martina Aitolehti vahvistaa lämpimät välit gladiaattorikollegaansa Hannes Hyvöseen!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »