Jethro

Naiset lähettävät Jethro Rostedtille härskejä alastonkuvia: Tortut ja tötteröt näyttävästi esillä!

Uutiset | 15.04.2017 16:07

Kiinteistömoguli Jethro Rostedt on sanavalmis hauskuuttaja, joka on hurmannut naisihailijat jopa niin pahasti, etteivät he jätä häntä rauhaan. Naimisissa olevan Jetin ”piina” alkoi jo vuonna 2010, kun hän osallistui Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan.

-Naiset ovat uskaliaita ja rohkeita. Saan 2-3 kertaa viikossa naisilta alastonkuvia. Olen huomannut, että viikonloppu on aktiivisinta aikaa, Jethro kertoo.

”Monissa eri asennoissa”

Jethrolla on kaksi vanhempaa vakiopervoilijaa, jotka ovat muistaneet häntä alastonkuvillaan tasaisin väliajoin seitsemän vuoden ajan.

- Sanotaanko näin, että heillä taitaa olla ikänsä puolesta se viimeinen hiusväri tukassa. He ovat reippaasti yli 50-vuotiaita naisia. Facebookissa tulee kuvia, joissa ovat tortut ja tötteröt näyttävästi esillä. He ovat olleet monissa eri asennoissa alasti, Jethro naureskelee.

Parhaillaan Jethron edesottamuksia voi seurata maanantaisin telkkarista, sillä silloin pyörii Myyntimies Jethro matkoilla 2017.

- Saan kuvakollaaseja seuraavana päivänä, mutta kun uusinnat tulevat torstaisin, torttukuvia tulee saman tien. Näköjään uusinnat uppoavat paremmin ainakin jollekin kohderyhmälle.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!