Katso videot!

Näin hulppeasti Ilja Janitskin asuu Andorrassa: 200 neliön ökykoti vuorilla – kuvat! ”Sain tämän suhteilla!”

17.12.2017 08:01

Seiska kertoi torstaina ilmestyneen paperilehden pitkässä erikoishaastattelussa kohutun valemedia MV-lehden perustajan, Ilja Janitskinin syöpähoidoista.

Lue lisää: Ilja Janitskinin syöpähoidoista Andorrassa lähtee Suomen valtiolle jättimäinen lasku: Hoidot ovat maksaneet jo 200 000 euroa!

Andorrassa asuva Ilja avasi Seiskalle myös kotinsa ovet. Iljan koti sijaitsee korkealla vuorella. Perillä odottaa moderni luksusrivitalo. Ilja kehottaa meitä olemaan kuin kotonamme.

Ilja

– Kuvatkaa ihan rauhassa. Ei täällä ainakaan kortsupaketteja ole pöydillä, kun ei ole naisiakaan näkynyt miesmuistiin.

Kaksikerroksisen huoneiston ovesta säntää vastaan Rapido-koira, joka on rodultaan dogoargentino. Rotua on kutsuttu tappajaroduksi, ja se on kielletty useissa maissa. Rapido kuitenkin hurmaa leikkisyydellään. Se nuolee naamaa, haluaa syliin ja puruluutakin pitää heittää.

Ilja

– Olen eläinrakas ihminen. Rapidon lisäksi minulla on Kenya-possu ja kissa. Jos minulle tulee lähtö, niin eläimet pääsevät hyvään hoitoon.

Ilja

Iljan huoneistossa on 200 neliötä. Olohuoneen kruunaavat maisemaikkunat, joista näkee vuorille. Ilma on uskomattoman raikasta. Rakennuksessa on lisäksi oma kylpylä ja ravintola. Herää kysymys, millä Ilja maksaa vuokransa?

– Sain tämän suhteilla. Samalla hinnalla saisin vuokrattua Helsingin Punavuoresta muutaman neliön.

LUE: Nyt puhuu hengestään Andorrassa taisteleva Ilja Janitskin: Kyljestäni vedettiin suolta ulos! 

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Ari Lahti

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!