fbqNäin asuvat Kalifornian suomalaisjulkkikset: Sara Forsberg elää Hollywoodissa modernissa tornitalossa, Peter Nygårdilla hulppea kivitalo Tyynenmeren rannalla – kuvat! | Seiska
Katso kuvat!
Sara Forsberg asuu Sunset Boulevardilla.

Näin asuvat Kalifornian suomalaisjulkkikset: Sara Forsberg elää Hollywoodissa modernissa tornitalossa, Peter Nygårdilla hulppea kivitalo Tyynenmeren rannalla – kuvat!

Uutiset | 15.04.2018 17:21

Useat suomalaisjulkkikset ovat lähteneet koittamaan onneaan ison veden takana sikäläisessä viihdebisneksessä. Seiska selvitti kuinka USA:n länsirannikolla viihtyvät suomalaistähdet asuvat.

Lue myös: Näin Paula Vesala asuu Santa Monicassa: rapistunut asuinkompleksi rantakadulla – kuva!

Moderni tornitalo Hollywoodissa!

Viihdetaitelija Sara Forsberg, 23, on kirjoilla modernissa lasitalossa legendaarisella Sunset Boulevardilla. Hollywoodin ytimeen on vain kilometrin matka, ja ympärillä ovat kaikki viihdeteollisuuden toimijat. Monet viihdetähdet asuvat seudulla, koska työtilaisuudet ovat nurkan takana. Yli 20-kerroksinen tornitalo toimii myös huoneistohotellina. Seiskan tietojen mukaan Saralla on näppärä 50-neliöinen vuokrastudio. Talossa ei ole uima-allasta, mutta kuntosali ja parkkihalli löytyvät.

Sara Forsbergin talo

Lue myös: Oho, miten käheä kämppä, Ismo Leikola! Suomalaiskoomikko asuu Kaliforniassa erittäin tasokkaasti – kuva!

Komea kivitalo Tyynenmeren rannalla!

Peter Nygård

Suomalaissyntyinen vaatemoguli ja monimiljonääri Peter Nygård, 74, on omistanut vuodesta 1992 modernin omakotitalon Marina del Reyn rennon tyylikkäässä rantakaupungissa. Hohtavan valkoinen kivitalo seisoo upealla paikalla Tyynenmeren rannalla. Lisäksi Peterillä on Bahamalla valtava yksityinen lomakeskus nimeltä Nygård Cay, jossa ovat lomailleet muun muassa Sean Connery, Oprah Winfrey, George H.W. Bush, Janina Frostell (nyk. Fry) ja Arja Koriseva. Hänellä on asunto myös Kanadan Winnipegissä. New Yorkin Broadwayn-asunnostaan hän luopui viime joulukuussa.

Peter Nygårdin talo

Lue myös: Tässä on mallikaunotar Pia Lambergin ja Keith-rakkaan koti Santa Monicassa: vuokra liki 4000 dollaria - kuvat!

Vehreä koti nukkumalähiössä!

Suvi Riggs

Huippumalli Suvi Riggs (o.s. Koponen), 30, on viihtynyt Yhdysvalloissa jo pitkään. Hän asuu Tyler-miehensä, Juniper-tyttärensä ja hiljattain syntyneen vauvansa kanssa Sherman Oaksissa Los Angelesin pohjoispuolella. Suvin taloa ympäröi vehmas aita ja runsaat istutukset. Etupihan nurmella on mukava puukeinu, takapihalla ruokailutilaa ja omia istutuksia. Talossa on kaksi makuuhuonetta, hyvin varustettu keittiö, tilava ruokailuhuone, iso olohuone sekä erillinen kotistudio ja työhuone.

Suvi Riggsin talo.

Lue myös: Vauvaonnea! Huippumalli Suvi Riggs synnytti toisen tyttärensä kotona suihkussa seisten - kuva!

Vaihtoi luksustalosta toiseen avioerossa!

Jukka Hilden

Jukka "Duudson" Hildén, 37, asuu komeassa omakotitalossa Sherman Oaksin kaupungissa Los Anglesin kupeessa. Kaksikerroksisessa talossa on 358 neliötä, viisi makuuhuonetta ja kylpyhuonetta sekä suuri takapiha, mutta ei uima-allasta. Näköala San Fernandon laaksoon on hieno. Tiedossa ei ole, onko talo oma vai vuokrattu. Hildén myi Beverly Hillsin -talonsa viime vuonna erottuaan vaimostaan Outista.

Jukka Hildenin talo

Lue myös: Tässä on Jukka Hildénin uusi hulppea miljoonakoti Los Angelesissa – kuvat! 358 neliötä ja viisi makuuhuonetta – mutta yksi selkeä puute edelliseen kotiin verrattuna!

Suomi-sauna esikaupungissa!

Anna Easteden

Tohmajärvellä syntynyt näyttelijä ja malli Anna Easteden, 41, asuu perheineen Los Angelesin esikaupungissa, 200 000 asukkaan Glendalessa. Annan, Rob-miehen ja Everett-tyttären koti on 1926 rakennettu espanjalaistyylinen kivitalo. 188-neliöinen viehättävä pytinki on remontoitu täysin. Siinä on kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja erikoisuutena Annan isän rakentama supisuomalainen sauna. Sinivalkoisen keittiön laatat Anna tilasi Euroopasta, koska niitä ei USA:sta saanut.

Anna Eastedenin talo

Lue myös: USA:ssa asuvan suomalaisnäyttelijän Anna Eastedenin, 41, keskosena syntyneellä tyttärellä jo mallisopimus: ”Hän on ihan minun näköiseni!”

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Matti Matikainen, Rodeo Realty/Jim Heck & Ross Berg Groefsema ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!