Telkkari

Sara Sieppi murtui kyyneliin suorassa VML-lähetyksessä – saa järkyttäviä kommentteja Roope Salmisesta: Oli kuulemma minun syyni, että minut on petetty ja jätetty!

06.03.2019 21:20

Ex-missi Sara Sieppi ei pystynyt pidättelemään kyyneleitään Vappu Pimiän ja Marja Hintikan juontamassa Vappu ja Maria Live -lähetyksessä.

Vappu otti puheeksi Saran sosiaalisen median kanaviin kirjoitetut ilkeät kommentit. Hän halusi tietää, mikä on ollut ilkein asia, jonka hän on itsestään lukenut.

- Huorittelua kuulen päivittäin. Eron jälkeen kuulin, että oli minun syyni, että minut on petetty ja jätetty, Sara sanoi ja murtui kyyneliin.

- Minusta on tullut vanhemmiten herkkä. En tiedä, mitä pahaa olen tehnyt ansaitakseni kaiken paskan niskaani. Jouduin sulkemaan Instagram-tilini kommentointimahdollisuuden. Se on harmi, koska 99 prosenttia seuraajistani ovat ihania, ja haluaisin olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan, Sara jatkoi.

Katso myös: Oliko tämä Sara Siepin seksikäs suihkukuva liikaa? Poisti kuvansa kommentointimahdollisuuden – katso!

Juontajat halusivat tietää, miten Sara voi nyt kun hänen ja Roope Salmisen erosta on kulunut jo tovi ja onko hän käynyt treffeillä eron jälkeen.

- Tällä hetkellä menen parempaan suuntaan. Perhe ja ystävät auttavat. Elämässä on myös paljon hyvää. Inhoan sanaa treffit. Mielestäni on epämukavaa, kun kaksi tuntematonta laitetaan johonkin paikkaan kahdestaan. En ole ollut treffeillä. Olen tehnyt ystävilleni selväksi, että näin on hyvä olla.

 

Luottamus tärkeintä

Vappu ja Marja kysyivät Saralta hänen nykyistä miesihannettaan.

- Ole luotettava, rehellinen ja minulle paras tyyppi, jonka kanssa minun on hyvä olla. Arvostan luottamusta ja rehellisyyttä eniten.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!