Uutiset

Näin Raimo Summasen raju pahoinpitely eteni – kaikki alkoi strippibaarista: ”V**tu anna tulla!”

18.09.2017 16:31

Legendaarinen jääkiekkovalmentaja Raimo Summanen bongattiin stripparibaari Alcatraz Clubista Helsingissä toissaviikon lauantaina (9.9.). Silminnäkijöiden mukaan Suomen jääkiekkoleijona numero 142 ei ollut aivan vesilinjalla.

– Rami kumosi illan aikana useita olusia. Hänellä myös tuntui riittävän juttuseuraa yllin kyllin, Seiskalle kerrotaan.

Ravintola ulkoa.

Valomerkin tultua Summanen päätti poistua baarista. Kello oli puoli neljä aamuyöllä. Silminnäkijöiden mukaan vaikutti siltä, että Summanen oli rymytuulella.

"V*ttu anna tulla!"

Pihalle päästyään Summaselle tuli pimeä hetki. Useiden silminnäkijöiden mukaan entinen NHL-ammattilainen hyökkäsi äkkiarvaamatta sivullisen ohikulkijan kimppuun.


– Summanen löi kaverin katuun ja antoi maassa makaavalle uhrille vielä yli kymmenen nyrkiniskua. Tilanne päättyi siihen, kun ohikulkija meni repimään Summasen pois tilanteesta, Seiskalle kerrotaan.

Summanen vaikutti olleen raivon vallassa.

– V*ttu anna tulla. 33-vuotias jätkä. V*ttu… tuu nyt vaan, Summanen hokee Seiskan haltuunsa saamalla videolla uhrilleen.

"Hullun kiilto silmissä"

Summanen ei rauhoittunut vaan jahtasi uhriaan jalkakäytävällä vielä tovin nyrkit pystyssä. Häkeltynyt uhri huuteli selvästi peloissaan, että sivullisten tulisi soittaa poliisi paikalle. Lopulta Summanen rauhoittui ja lähti. Tapahtumapaikalle kerääntyneet silminnäkijät ihmettelivät jääkiekkolegendan käytöstä.

– Uskomatonta, että joku voi käyttäytyä noin. Hänellä oli oikea sellainen "hullun kiilto silmissä", ihmiset päivittelevät Seiskalle.

Erosi vaimostaan juuri

Raimo Summasen maineikasta pelaaja- ja valmentajauraa ovat varjostaneet useat kohut, jotka ovat ryvettäneet miehen mainetta. Summasella on ollut tapana riitaantua niin pelaajien kuin seurajohtajien kanssa. Hän on saanut myös useita toimitsijakieltoja muun muassa alatyylisen huutelun johdosta.

Summanen oli nuorempana todellinen huippukiekkoilija. Hän pelasi NHL:ssä Edmonton Oilers ja Vancouver Canucks -joukkueissa. Vuonna 1995 hän oli Tukholmassa voittamassa Suomen ensimmäistä MM-kultaa.

Raimo ja Saku Koivu.

Valmentajana Summanen on toiminut myös Suomen Leijonien päävalmentajana sekä useiden huippuseurojen luotsina.
Summanen ei ole välttynyt myrskyistä myös yksityiselämässään. Hän nimittäin erosi heinäkuussa vaimostaan kolmen vuosikymmen liitosta. Nenna-vaimo kiikutti eropaperit käräjäoikeuteen yksin. Heillä on kaksi aikuista lasta.
 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!