fbq
Uutiset
19.11.2020 19:50
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: All Over Press & Instagram
Räikköset
Näin Minttu ja Kimi Räikkönen ovat rentoutuneet Suomessa: Minttu treenaa kuin hurjapää, Kimi kaasuttelee Robin-pojan kanssa - kuvat!
Uutiset
19.11.2020 19:50
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: All Over Press & Instagram

Formulakuski Kimi Räikkönen, 41, on perheineen viettänyt jo tovin aikaa Suomessa.

Äskettäin pariskunta palasi Levin lumisista maisemista Porkkalan-kotiinsa, missä he ovat viihtyneet jo viikon päivät.

Levillä pariskunta nautti Minttu Räikkösen, 34, jakamien Instagram-videotarinoiden mukaan lumisista maisemista vieraillen muun muassa tonttulassa ja joulupukin maassa.

Lue lisää: Minttu ja Kimi lomailevat Suomessa! Räikköset lähtivät Lappiin tutustumaan tonttuihin - katso kuvat kauniista maisemista!

Minttu julkaisi Leviltä myös romanttisen yhteiskuvan Kimin kanssa.

Lisäksi isänpäivänä Minttu julkaisi kauniin perhekuvan.

Leviltä pariskunta palasi lapsineen Porkkalassa sijaitsevalle asunnolleen. Muun perheen jäädessä Suomeen Kimi kävi välissä ajamassa F1-osakilpailun Turkissa viime viikonloppuna. Kisan jälkeen Kimi palasi lähes saman tien perheensä luo. 

Urheilua ja kuntoilua

Somessa aktiivisesti perheen arkea jakava Minttu on lähes päivittäin käynyt treenaamassa Helsingissä julkkisten suosimalla kuntosalilla.

Liikuntaharrastusten lisäksi perhe on viettänyt aikaansa tiiviisti Porkkalan-kodin porttien sisäpuolella. Alue sijaitsee yksityistien päässä, minne ulkopuolisilla ei ole asiaa. Mintun jakamasta video- ja kuvamateriaalista kuitenkin selviää, että perhe on harrastanut tilalla muun muassa pallopelejä, kuten jalkapalloa ja koripalloa.

Lue myös: Kimi Räikkönen toteutti huikeakroppaisen F1-fanin suuren unelman: 14 vuoden odotus päättyi upeasti - aiheuttavatkohan nämä kuvat yhteydenottoja Suomesta?

Harvakseltaan somea päivittävä Kimi puolestaan jakoi torstaina videoita Instagram-tarinassaan kotinsa läheiseltä motocross-radalta, missä hän ajoi Robin-poikansa kanssa maastokilpurilla. Kimi kuvasi omaa ajoaan auton ohjaamosta ja myöhemmässä videossa hän kuvasi ylpeänä, kun Robin kaasutteli radalla kuin kokenut rattimies.

Formulat kutsuvat

Kauan ei ainakaan Kimi ehdi enää Suomessa rentoilla, sillä F1:n MM-sarja jatkuu Bahrainissa jo reilun viikon kuluttua. Formulakautta on jäljellä kaikkiaan kolme kilpailua ja kaikki kilpailut ajetaan peräkkäisinä viikonloppuina Lähi-idässä, joten Kimi tuskin lentää enää välissä Suomeen.

Lue myös: Kimi Räikkösen ura F1:ssä jatkuu! "Tämä on minulle kuin toinen perhe"

Kausi päättyy 11-13. joulukuuta Abu Dhabissa ajettavaan kilpailuun. Kimi on MM-sarjassa tällä hetkellä 16:ntena neljällä pisteellä.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »