Kimi Räikkösen ura F1:ssä jatkuu! "Tämä on minulle kuin toinen perhe"

Uutiset | 30.10.2020 10:38

Vuoden 2007 formula 1:n maailmanmestari Kimi Räikkönen jatkaa uraansa vielä ainakin ensi kaudella. Räikkösen talli Alfa Romeo tiedotti asiasta perjantaina aamupäivällä klo 10 aikaan.

Vuonna 2001 F1-uransa Sauberilla aloittanut Räikkönen, 41, on ajanut jo peräti 18 kautta MM-sarjaa, joten ensi kausi olisi hänelle jo 19:s. Hän nousi äskettäin ykkössijalle kaikkien aikojen eniten F1-osakilpailuja ajaneena kuljettajana, mutta nälkä ei ole vielä hellittänyt.

Alfa Romeon tiedotteen mukaan Räikkösen rinnalla tallin toisena kuskina ensi kaudella nähdään italialainen Antonio Giovinazzi, 26, joka on ajanut Räikkösen tallikaverina koko suomalaisen Alfa Romeo -pätkän ajan.

Lue myös: Kimi Räikkönen säikäytti F1-tallikaverinsa kilparadalla pahanpäiväisesti: Antonio Giovinazzin kärvistelee kauhuissaan - katso video!

- Alfa Romeo on minulle enemmän kuin talli, se on kuin toinen perhe. Monet kasvot, jotka olivat täällä aloittaessani F1-urani 2001, ovat yhä täällä. Tiimin ainutlaatuinen ilmapiiri antaa minulle lisää motivaatiota jatkaa uraani 19:nnelle kaudelle lajin parissa, Kimi sanoi tiedotteessa.

- En olisi täällä, jos en uskoisi tallin projektiin ja siihen, mitä tunnemme, että voimme yhdessä saavuttaa. Tämä tiimi arvostaa kovaa työtä sanojen sijaan ja se sopii minun tyyliini. Odotan innolla ensi vuotta ja toivottavasti otamme askelia eteenpäin.

Kimi julkaisi uransa jatkumisen kunniaksi myös kuvan Instagram-tilillään.

- Teen tätä myös vuonna 2021. Onnellisena ajn Alfa Romeolla myös ensi vuonna, kuvassa F1-autonsa rattiin hyppäävä Kimi kertoi kuvatekstissä.

Lue myös: Ihastuttava video julki: Kimi Räikkönen palaa kotiin ja lapset ryntäävät isänsä luokse innokkaina: "Isi tuli!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I will do this in 2021 as well. Happy to drive for @alfaromeoracingorlen next year.

Henkilön Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) jakama julkaisu

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!