fbq
Uutiset
22.07.2019 06:34
Teksti: Mika Seppänen & Sami Hernesaho|Kuvat: Matti Matikainen
Kaapo Kakko
Näin Kaapo Kakko juhli Nuorten Leijonien rymyreissulla Tikkurila-festivaaleilla: tuuletti villisti naisten ympäröimänä - paparazzikuvat!
Uutiset
22.07.2019 06:34
Teksti: Mika Seppänen & Sami Hernesaho|Kuvat: Matti Matikainen

Viime torstaina ilmestyneessä Seiskassa on railakas kuvakooste Nuorten Leijonien kosteista juhlista Tikkurila-festivaaleilla. Alle 20-vuotiaiden maajoukkue voitti jääkiekon maailmanmestaruuden Kanadassa tammikuussa ja toissa perjantain joukkue vastaanotti jääkiekkoliiton teettämätä mestaruussormukset.

Jääkiekkoliitto julkaisi kuvan mestarijoukkueesta sormustensa kanssa some-kanavissaan.

Lue lisää: Kaapo Kakolla ja kiekkosankareilla raju festariviikonloppu: Nuoret Leijonat kähmivät naisia ja sekoilivat – kuvat Seiskassa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mestaruussormukset jaettu! #NuoretLeijonat #U20fi #MMkisat #maailmanmestarit2019 #intohimonajääkiekko

Henkilön Leijonat (@leijonatfi) jakama julkaisu

Viralisen tilaisuuden jälkeen joukkue lähti juhlimaan Tikkurila-festivaaleille ja illan yhtenä maestrona toimi Suomen tämän hetken kuumin kiekkolupaus, New York Rangersin NHL-joukkueessa ensi kaudella pelaava Kaapo Kakko, 18.

Lue lisää: Poika palasiksi ja kannu päähän! Nuoret kulta-Leijonat tuhosivat MM-pokaalin rymyreissullaan Tikkurila-festareilla - karut kuvat!

Kauniita naisia ja hauskanpitoa

Kaapolle kevät on ollut yhtä juhlaa, sillä tammikuussa hän ratkaisi osumallaan Suomen maailmanmestaruuden ja toukokuussa hän oli myös yksi ratkaisupelaajista, kun Suomi voitti aikuisten maailmanmestaruuden Slovakiassa.

Tikkurila-festivaaleilla Kaapo juhli kuitenkin varsin hillitysti, vaikka nuorta kiekkoilijaa ympäröikin jatkuvasti valtava joukko kauniita naisia ja kiekkofaneja.

Lue lisää: Ohhoh! Nuorten MM-kultaleijona Sami Moilanen tarrasi kiinni kuumaan kaunottareen festarihulinassa – hempeät kuvat koskettelusta!

Kaapo Kakko
Kaapo Kakko (toinen oik.) viihtyi festivaaleilla muiden kulta-Leijonien kanssa. Kuvassa malivahti Lassi Lehtinen (vas.) seuraa, kun hyökkääjä Santeri Virtanen ja maalivahti Filip Lindberg hauskuuttavat Kaapoa.
Kaapo Kakko
Kaapon ympärille kerääntyi nuoria naisia hyvin aktiivisesti. Kuvassa Kaapon seurassa myös Santeri Virtanen (oik.) ja Samuli Vainionpää.
Kaapo Kakko
Hauskaa tuntui olevan.
Kaapo Kakko
Kaapo tuuletti villisti festivaalihumussa.
Kaapo Kakko
Juttukavereita riitti.
Kaapo Kakko
Oskari Laaksonen (kesk.) nauroi makeasti Santeri Virtasen ja Kaapo kakon seurassa.