Hyppää pääsisältöön
Kaapo Kakko juhli festareilla.

Kaapo Kakolla ja kiekkosankareilla raju festariviikonloppu: Nuoret Leijonat kähmivät naisia ja sekoilivat – kuvat Seiskassa!

Tuleva NHL-tähti Kaapo Kakko, 18, on ollut oikeutetusti kevään juhlituin kiekkosankari. Tammikuussa Kaapo ratkaisi MM-kullan Nuorille Leijonille Kanadassa, ja toukokuussa oli vuorossa maailmanmestaruus miesten maajoukkueen kanssa Slovakiassa.

Lue myös: Kuva! Nuoret naiset piirittivät maailmanmestari Kaapo Kakkoa festareilla!

Viime perjantaina kulta-Kaapo johti joukkoja toisenlaisella pelikentällä. Tikkurila-festivaaleille osallistui Kaapon lisäksi muun muassa Oskari Laaksonen, Samuli Vainionpää, Otto Latvala ja 17-vuotias Anton Lundell.

Kaapo Kakko Seiskan kannessa.

Lue myös: Portsari pysäytti kultaleijonan! Kaapo Kakon täysi-ikäisyyttä syynättiin Ruisrockissa!

Janoisella seurueella oli mukanaan MM-pokaali, joka palveli illan aikana niin juomamaljana, kypäränä kuin amerikkalaisena jalkapallonakin. Korkealla päiden päällä kannettuna pokaali toimi myös eräänlaisena majakkana: sen avulla kerättiin juhlivien kiekkosankareiden ympärille sankka joukko faneja ja kaunottaria.

Lue lisää ja katso kuvat Nuorten Leijonien villistä juhlinnasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Sami Hernesaho ja Mika Seppänen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!