fbqKaapo Kakolla ja kiekkosankareilla raju festariviikonloppu: Nuoret Leijonat kähmivät naisia ja sekoilivat – kuvat Seiskassa! | Seiska
Kaapo Kakko juhli festareilla.

Kaapo Kakolla ja kiekkosankareilla raju festariviikonloppu: Nuoret Leijonat kähmivät naisia ja sekoilivat – kuvat Seiskassa!

Uutiset | 18.07.2019 07:11

Tuleva NHL-tähti Kaapo Kakko, 18, on ollut oikeutetusti kevään juhlituin kiekkosankari. Tammikuussa Kaapo ratkaisi MM-kullan Nuorille Leijonille Kanadassa, ja toukokuussa oli vuorossa maailmanmestaruus miesten maajoukkueen kanssa Slovakiassa.

Lue myös: Kuva! Nuoret naiset piirittivät maailmanmestari Kaapo Kakkoa festareilla!

Viime perjantaina kulta-Kaapo johti joukkoja toisenlaisella pelikentällä. Tikkurila-festivaaleille osallistui Kaapon lisäksi muun muassa Oskari Laaksonen, Samuli Vainionpää, Otto Latvala ja 17-vuotias Anton Lundell.

Kaapo Kakko Seiskan kannessa.

Lue myös: Portsari pysäytti kultaleijonan! Kaapo Kakon täysi-ikäisyyttä syynättiin Ruisrockissa!

Janoisella seurueella oli mukanaan MM-pokaali, joka palveli illan aikana niin juomamaljana, kypäränä kuin amerikkalaisena jalkapallonakin. Korkealla päiden päällä kannettuna pokaali toimi myös eräänlaisena majakkana: sen avulla kerättiin juhlivien kiekkosankareiden ympärille sankka joukko faneja ja kaunottaria.

Lue lisää ja katso kuvat Nuorten Leijonien villistä juhlinnasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Sami Hernesaho ja Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!