fbq
Uutiset
15.10.2017 18:06
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Pasi Murto ja Panu Hörkkö
Jere ja Oksana kohtasivat kauppakeskuksessa.
Näin Jere Karalahden ja ex-salarakkaan jäätävä kohtaaminen eteni ostarilla - katso hyytävät paparazzikuvat!
Uutiset
15.10.2017 18:06
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Pasi Murto ja Panu Hörkkö

Aki Linnanahteen kirjoittamassa kirjassa Jere Karalahti, 42, avautuu urastaan, päihdeongelmistaan sekä sekavista parisuhdekuvioistaan. Jere lynkkaa valkovenäläisen Oksana Chaikon, 37, kirjassaan täysin, mistä ex-rakastajatar on raivoissaan.

– Jokainen asia, jonka hän minusta kertoo kirjassa, on täyttä valetta. Ainoa mikä pitää paikkansa, on että tapasimme rock-konsertissa. Jere, olet kiero valehtelija! Aion kohdata Jeren silmästä silmään, Oksana uhosi Seiskan soittaessa häneltä kommenttia kirjaväitteistä.

Jere Karalahti ja ex-salarakas Oksana jälleen oikeuteen: Ulosotosta kerrottiin, että Jere on varaton!

Oksana kertoi aikovansa kohdata Jeren Espoon kauppakeskus Sellossa, jossa tämä oli jakamassa nimikirjoituksia lauantaina (7.10.), kirjan julkaisua seuraavana päivänä.

Oksana tapasi Jeren.

Seiska lähetti paparazzit paikalle seuraamaan, aikoiko Oksana toteuttaa uhkauksensa.

Jere painui täysin kasaan, ja hänen ilmeensä kertoi enemmän kuin tuhat sanaa, kun hänen toisen lapsensa äiti Oksana marssi hänen eteensä. Oksana oli tullut hakemaan heidän Stella-tyttärelleen nimikirjoitusta Jere-elämäkertaan.

Jere valahtaa alas.

Hymy hyytyi

Ennen Oksanan kohtaamista Jere kirjoitti nimikirjoituksia hymyssä suin ja omisti kirjoituksensa kenelle pyytäjät vain halusivat. Hymy kuitenkin hyytyi heti Oksanan marssiessa hänen eteensä ja pyytäessä häntä omistamaan kirjan heidän yhteiselle tyttärelleen. Jere pyöritteli häpeissään päätään eikä aluksi suostunut, mutta kirjan kirjoittajan Aki Linnanahteen laitettua nimmarinsa Oksanalle myös Jere myöntyi. Lapsensa äidille hän ei sanonut sanakaan eikä myöskään suostunut kirjoittamaan omistuskirjoitusta tyttärelleen, kuten Oksana pyysi.

Jere jakamassa nimmareita.

Kirjassaan Jere väittää useaan otteeseen haluavansa pystyä olemaan isä kolmevuotiaalle Stellalle.

Jere Karalahti leveilee kirjassaan ottaneensa tyttärestään taloudellisen vastuun – totuus on toinen: elatusmaksuja nytkin ulosotossa!

– Hän ei ole tehnyt elettäkään sen eteen kadottuaan elämästämme kesäkuussa 2015, Oksana kertoo.