Jere Karalahti

Jere Karalahti leveilee kirjassaan ottaneensa tyttärestään taloudellisen vastuun – totuus on toinen: elatusmaksuja nytkin ulosotossa!

06.10.2017 09:43

Tänään julkaistussa Jere-elämäkerrassaan kohukiekkoilija Jere Karalahti avautuu elämästään poikkeuksellisen avoimesti. Suuressa roolissa ovat huume- ja alkoholiongelmien lisäksi hänen parisuhdekuvionsa sekä hänen roolinsa isänä.

LUE: Jere Karalahti syyttää omasta pettämisestään ex-vaimoaan - salarakas Oksana oli hyvää vaihtelua kiekkoarkeen: Suhteemme perustui vain seksiin!

Kirjassaan Jere väittää, että hän otti teini-ikäisestä tyttärestään Ronjasta-taloudellisen vastuun, kun hän erosi ex-vaimostaan Susanna Karalahdesta.

– Halusin erosta huoliomatta olla vahvasti mukana Ronjan elämässä, joten otin hänestä taloudellisen vastuun. Pelkästään hänen rumpu- ja voimisteluharrastuksensa maksoivat monta sataa euroa kuukaudessa. Emme kuitenkaan saaneet Suskin kanssa sovittua asioita, joten päädyimme riitelemään niistä käräjille.

Jere Karalahti
Jere ja Susanna Karalahti

Jere määrättiin käräjillä maksamaan Susannalle 1 200 euron kuukausittaista elatusmaksua Ronjasta.

Jere Karalahti myöntää kirjassaan myös uhkapeliongelmansa - hävisi lyhyessä ajassa 200 000 dollaria!

– Olen maksanut sitä tuosta päivästä lähtien, vaikka Ronjan harrastukset loppuivat jo pari vuotta sitten. Yritin silloin sopia Suskin kanssa elatusmaksua hieman pienemmäksi, mutta se ei onnistunut.

Todellisuudessa Jeren elatusmaksut ovat olleet jatkuvasti ulosotossa. Tälläkin hetkellä hänellä on ulosotossa 2 700 euroa Ronjan elatusmaksuja, vaikka kuukausittainen summa pienennettiin viime vuonna 450 euroon, koska Jeren tulotaso on pudonnut peliuran päätyttyä.

Jere Karalahdelta rajua tekstiä aineiden käytöstä jääkiekossa: En edes halua tietää, mitä aineita käytössä oli!

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!