Vain Seiskassa!
Asap Rocky, Tyga, Jaden Smith

Jymypaljastus: Näin A$AP Rockyn, Tygan ja Jaden Smithin intiimit sviittijatkot suomalaiskaunotarten kanssa etenivät - Tyga erittäin tarkka yhdestä asiasta!

25.08.2019 13:00

Seiska uutisoi aikaisemmin tänään, että jenkkiräppäri A$AP Rocky vietti yhteisen yön suomalaisen Mian kanssa.

A$AP Rocky juhli Tygan ja Jaden Smithin kanssa hotelli Ilveksessä, Tampereella viime viikon perjantain ja lauantain välisenä yönä. Kolmikko oli esiintynyt Blockfesteillä samana iltana.

SEISKA PALJASTAA: A$AP ROCKY VIETTI YHTEISEN YÖN HELSINKILÄISEN MIAN KANSSA - HUIPPURÄPPÄREILLÄ JA SUOMALAISKAUNOTTARILLA INTIIMIT SVIITTIJATKOT TAMPEREELLA!

Seiskan luotettavien lähteiden mukaan A$AP Rocky, Tyga ja Jaden kiinnittivät yökerhossa huomiota suomalaisiin kaunottariin ja houkuttelivat heidät mukaansa hotelliin.

Hotellijatkojen tapahtumat pysyivät tovin salassa, mutta Seiskan luotettava lähde kertoo, mitä sviitissä tapahtui.

- Kaikkien henkkarit tarkistettiin, ennen kuin heitä päästettiin sviittiin. Lisäksi puhelimet otettiin pois henkkareiden tarkistuksen ajaksi. Etenkin Tygan porukka oli tarkka henkkareiden suhteen, luotettava lähde kertoo Seiskalle.

A$AP Rocky lopetti tipattomansa

Seiskan tietojen mukaan hotellijatkoilla kenenkään ei tarvinnut olla kuivin suin.

- Sviitissä oli paljon juotavaa. A$AP Rocky kertoi juoneensa ensimmäisen kerran puoleen vuoteen. Hän nautti vapaudestaan tutkintavankeuden jälkeen ja piti Suomen rauhallisuudesta. Vaikka monet jatkoilla olleista nauttivat paljon alkoholia, ei A$AP Rocky ollut kovassa humalassa missään vaiheessa – hän oli lähinnä hieman normaalia rennompi, Seiskalle kerrotaan.

Lue lisää: Tampereen Blockfest: A$AP Rocky vei kaunottaret sviittijatkoille - poliisille festivaali aiheutti harmaita hiuksia: huumeita, sekoilua ja ampuminen!

Hiljattain pahoinpitelytuomion saaneen jenkkiräppärin käytös kiinnitti monen jatkoilla olleen huomion.

- Hän oli todella kohtelias kaikille. Hän kohteli naisia kunnioittavasti, ja hän oli huomioon ottava. A$AP Rocky käyttäytyi todella hyvin koko ajan.

Hotellijatkojen päätteeksi A$AP Rocky päätyi viettämään yön suomalaisen Mian kanssa.

Seiska tavoitti Mian puhelimitse tällä viikolla. Hän ei halunnut kommentoida tapahtunutta.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!