fbq
Uutiset
25.08.2019 13:00
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Asap Rocky, Tyga, Jaden Smith
Jymypaljastus: Näin A$AP Rockyn, Tygan ja Jaden Smithin intiimit sviittijatkot suomalaiskaunotarten kanssa etenivät - Tyga erittäin tarkka yhdestä asiasta!
Uutiset
25.08.2019 13:00
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Seiska uutisoi aikaisemmin tänään, että jenkkiräppäri A$AP Rocky vietti yhteisen yön suomalaisen Mian kanssa.

A$AP Rocky juhli Tygan ja Jaden Smithin kanssa hotelli Ilveksessä, Tampereella viime viikon perjantain ja lauantain välisenä yönä. Kolmikko oli esiintynyt Blockfesteillä samana iltana.

SEISKA PALJASTAA: A$AP ROCKY VIETTI YHTEISEN YÖN HELSINKILÄISEN MIAN KANSSA - HUIPPURÄPPÄREILLÄ JA SUOMALAISKAUNOTTARILLA INTIIMIT SVIITTIJATKOT TAMPEREELLA!

Seiskan luotettavien lähteiden mukaan A$AP Rocky, Tyga ja Jaden kiinnittivät yökerhossa huomiota suomalaisiin kaunottariin ja houkuttelivat heidät mukaansa hotelliin.

Hotellijatkojen tapahtumat pysyivät tovin salassa, mutta Seiskan luotettava lähde kertoo, mitä sviitissä tapahtui.

- Kaikkien henkkarit tarkistettiin, ennen kuin heitä päästettiin sviittiin. Lisäksi puhelimet otettiin pois henkkareiden tarkistuksen ajaksi. Etenkin Tygan porukka oli tarkka henkkareiden suhteen, luotettava lähde kertoo Seiskalle.

A$AP Rocky lopetti tipattomansa

Seiskan tietojen mukaan hotellijatkoilla kenenkään ei tarvinnut olla kuivin suin.

- Sviitissä oli paljon juotavaa. A$AP Rocky kertoi juoneensa ensimmäisen kerran puoleen vuoteen. Hän nautti vapaudestaan tutkintavankeuden jälkeen ja piti Suomen rauhallisuudesta. Vaikka monet jatkoilla olleista nauttivat paljon alkoholia, ei A$AP Rocky ollut kovassa humalassa missään vaiheessa – hän oli lähinnä hieman normaalia rennompi, Seiskalle kerrotaan.

Lue lisää: Tampereen Blockfest: A$AP Rocky vei kaunottaret sviittijatkoille - poliisille festivaali aiheutti harmaita hiuksia: huumeita, sekoilua ja ampuminen!

Hiljattain pahoinpitelytuomion saaneen jenkkiräppärin käytös kiinnitti monen jatkoilla olleen huomion.

- Hän oli todella kohtelias kaikille. Hän kohteli naisia kunnioittavasti, ja hän oli huomioon ottava. A$AP Rocky käyttäytyi todella hyvin koko ajan.

Hotellijatkojen päätteeksi A$AP Rocky päätyi viettämään yön suomalaisen Mian kanssa.

Seiska tavoitti Mian puhelimitse tällä viikolla. Hän ei halunnut kommentoida tapahtunutta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »