fbq
Uutiset
12.12.2017 10:03
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Lehtikuva
Tiina Lymi ja Tuomas Kantelinen asuvat yhdessä.
Naimisissa oleva säveltäjä Tuomas Kantelinen muutti avoliittoon Tiina Lymin kanssa: täällä he nyt asuvat – kuva!
Uutiset
12.12.2017 10:03
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Lehtikuva

Ohjaajanakin kunnostautunut näyttelijä Tiina Lymi, 46, on on löytänyt uuden rakkauden huippusäveltäjä Tuomas Kantelisesta, 48. Seiskalle kerrotaan, että Tuomas jätti pitkäaikaisen vaimonsa Tiinan takia.

Lue lisää: Kolmiodraama: Tiina Lymin uusi avomies on vielä naimisissa oleva huippusäveltäjä!

Lue lisää: Näin Tiina Lymin ja Tuomas Kantelisen kolmiodraama syntyi: salasuhde yllätti säveltäjän vaimon!

Eron yhteydessä Tuomas jätti parin yhteisen kodin Helsingin Töölössä. Uusi katto pään päälle löytyi samaisesta kaupunginosasta, sillä osoitetietojen mukaan Tuomas on muuttanut syksyllä Tiinan luo tilavaan 120-neliöiseen kolmioon.

Tiina Lymin koti.

Osoitetietonsa Tuomas on muuttanut lokakuun lopussa. Suhteen alku oli härskiä kolmiodraamaa, sillä eroilmoituksensa myötä Tuomas muutti heti Tiinan luokse.

Tiinaa ja Tuomasta yhdistää työ elokuvamaailmassa. Tuomas on ansioitunut nimenomaan elokuvamusiikin säveltäjänä, ja hänet on palkittu 1990-luvun lopulla Jussi-palkinnoilla Olli Saarelan elokuvista Lunastus ja Rukajärven tie, kun Tiina taas tunnetaan pitkän linjan näyttelijänä.

Tiinan erolle sinetti

Tuomaksen tavoin Tiinalla on takanaan tuore avioero. Hän haki eroa ex-miehestään alkuvuodesta, ja sinettinsä ero sai elokuussa. Avio-onnea kesti vain viitisen vuotta.

Aiemmin Tiina on ollut naimisissa Tuntematon sotilas -roolistaan kehuja saaneen näyttelijän Eero Ahon kanssa, ja heillä on kaksi aikuista tytärtä. Lisäksi Tiinalla on 9-vuotias poika kihlasuhteestaan tanssija Aleksi Seppäsen kanssa.

Lue myös: Eero Aho ja Teresa Meriläinen menivät salaa naimisiin – ei avioehtoa!

Lue myös: Lapsensa huoltajuudesta kiistelevien Tiina Lymin ja Aleksi Seppäsen jäätävä kohtaaminen oikeudessa!

– Minusta ei kannata yrittää maalata myyttistä kuvaa taiteilijana, joka vain ottaa miehen ja sitten kyllästyy. Kyllä erojeni taustalla on ollut oikeita, todellisia ja painavia syitä. Haluan kuitenkin ajatella, että ikävilläkin asioilla on ollut jokin tarkoitus tai olen niiden myötä tullut viisaammaksi, Tiina ruoti erojaan Me Naiset -lehden haastattelussa tänä syksynä.